ncnielsen
ncnielsen

 

Vestfrost Solutions vækster med LindeLindemaskinerne er skræddersyet til forskellige interne transportopgaver og skal hjælpe Vestfrost Solutions med at vækste yderligere på de globale markeder inden for virksomhedens løsninger.

Vestfrost Solutions vækster med Linde

En større truckflåde fra N.C. Nielsen er nu på plads hos Vestfrost Solutions i Esbjerg. Flåden tæller 19 Linde gaffeltruck, syv Linde stablere, en Linde palleløfter, en Terberg terminaltraktor, en Genie-lift og fem specialudviklede hvidevareklemmer. Dermed er Vestfrost Solutions gearet til yderligere vækst på de globale markeder

Vestfrost Solutions er i høj grad orienteret mod verdensmarkedet. Virksomheden arbejder på at udvikle innovative løsninger inden for køle- og fryseskabe til det professionelle marked verden over – og målretter indsatsen mod veldefinerede segmenter: Biomedical, Cold Chain-udstyr til vaccinationsprogrammer, vinkølere og kølere i kundespecifikke design til merchandise-segmentet.

Kørselsbehovet er meget stort hos Vestfrost Solutions. De store Linde el-truck kører primært med coils, plader og andre råvarer til produktionslinjerne. Linde stablere kører med halvfabrikata.

Linde gaffeltruck med hvidevareklemmer føder fragtbilerne på færdigvarelageret. En Linde gaffeltruck udstyret til kørsel på offentlig vej og en Terberg terminaltraktorer transporterer varer og færdigvarer mellem de to adresser i Esbjerg.

- Vi har gode erfaringer med N.C. Nielsen. Det viste sig at være udslagsgivende i udbuddet. For os handlede det ikke om økonomi alene, men i høj grad om den gode mavefornemmelse. Vi tog vores mange operatører med på råd, og her pegede pilen også på N.C. Nielsen og Linde-mærket. Det var derfor ikke svært at vælge N.C. Nielsen, fortæller produktionschef Frank Stark fra Vestfrost Solutions.

Test af tekniske egenskaber

I løbet af udbudsperioden fik Vestfrost Solutions en Linde E18 og en Linde E45 gaffeltruck på prøve, så operatørerne kunne afprøve maskinerne på egen krop, kommentere på de tekniske egenskaber og vurdere maskinernes egnethed til opgaverne.

Det viste sig eksempelvis at Linde E45 gaffeltruck er mere kompakt end konkurrerende maskiner, hvilket var en fordel ved kørsel i en relativt trange plads mellem produktionslinjerne.

- Vi har kontinuerligt 14 mand på maskinerne. Så det var vigtigt at prøve Linde modellerne i en periode, så operatørerne kunne få et reelt billede af deres performance. Alle mand kan skifte mellem maskinerne og kan også ringe direkte til N.C. Nielsens lokale servicemontør, der kommer med kort varsel. Det gør hverdagen meget nemmere, og vi får en super god service med mindst mulig indgriben i produktionen, fortæller produktionschef Frank Stark fra Vestfrost Solutions.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

4/6 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed