NC Nielsen
Ydeevne er altafgørendeAutomatisering, energi, sikkerhed og Warehouse Intelligence er blandt de vigtigste emner Linde Material Handlings stand på LogiMAT 2024.

Ydeevne er altafgørende

Automatisering, energi, sikkerhed og Warehouse Intelligence. Linde Material Handling demonstrerer og viser sine intralogistikløsninger på LogiMAT 2024

Automatiseringsløsninger har et stort potentiale, når det gælder intern varehåndtering.

På åretsLogiMAT-messe i Stuttgart, Tyskland, demonstrerer Linde Material Handling mange af de muligheder små, mellemstore og store virksomheder kan drage nytte af, og viser, hvordan en bred vifte af projektkrav kan implementeres med succes.

Energi, sikkerhed og Warehouse Intelligence er vigtige emner, der er i fokus på standen i hal 10.

Med en bred portefølje af energi- og sikkerhedsløsninger til industritrucks og tekniske løsninger til varehåndteringen ønsker intralogistikspecialisten at hjælpe sine kunder på deres vej mod større effektivitet, mere bæredygtighed og højere ydeevne.

Lindes stand på mere end 500 kvadratmeter i hal 10 sætter fokus på aktuelle tendenser inden for intralogistik: Automatisering, energi, sikkerhed og Warehouse Intelligence.

Der vil blive udstillet produkter og løsninger, som optimerer det interne vareflow.

Live-demonstration af skalerbare automatiseringsløsninger involverer både førerløse trucks (AGV'er) og autonome mobile robotter (AMR'er).

På pladsen mellem hal 8 og 10, kan besøgende selv afprøve Lindes gaffeltrucks eller få et kig på nært hold under demonstrationer af maskinerne.

Eksempelvis bliver det AI-baserede Reverse Assist Camera, der advarer førere af industritrucks om personer umiddelbart bag trucken demonstreret.

I udendørsområdet mellem hal 9 og 10 er der yderligere udstillingsareal, hvor forskellige truckmodeller bliver vist nærmere frem.

- Linde-brandet står for toppræstationer inden for godshåndtering.

Det er præstationer man opnår gennem innovative produkter og løsninger, et højt niveau af brugervenlighed, en bred vifte af aktive og passive sikkerheds- og assistentsystemer, skræddersyede individuelle løsninger og den omfattende rådgivningsekspertise i vores salgsorganisation.

- Vores produkter og løsninger sikrer maksimal produktivitet selv under de mest krævende driftsforhold, som dem, der findes i drikkevare-, papir-, træ-, fødevare- og kemikalieindustrien, siger Torsten Rochelmeyer, Senior Director Strategy & Solution Portfolio hos Linde MH.

På LogiMAT 2024 giver Linde MH prøver på sin ekspertise som partner inden for automatisering af materialeflowprocesser.

- Sammen med vores netværkspartnere har vi med succes planlagt og implementeret hundredvis af projekter i de seneste år, forklarer Rochelmeyer, og henviser til salgsorganisationens omfattende ekspertise og erfaring fra både små og store projekter.

Derudover er der standardiserede løsningspakker til rådighed til enkle transportopgaver.

- Det gør det især muligt at automatisere eksisterende brownfield-processer hurtigere, siger Torsten Rochelmeyer.

Virksomhedens automationseksperter kan trække på en stor produktportefølje, når det gælder implementering af projekter.

Sortimentet strækker sig fra AMR'er som Linde C-MATIC og Linde C-MATIC HP til automatiserede pallestablere (Linde L-MATIC) og trækkere (Linde P-MATIC) og helt frem til reach trucks (Linde R-MATIC) og VNA-trucks (Linde K-MATIC).

Når der er brug for komplekse automatiserede materialeflowsystemer, vil kolleger fra koncernens søsterselskab Dematic blive involveret.

Dematics hvis stand i hal 10 støder direkte op til Linde MH-området.

Standens Energy-område dækker virksomhedens brede spektrum af tilgængelige energityper med fokus på X-seriens elektriske modvægtstruck med lithium-ion-batterier.

De er lige så kraftfulde, robuste og ergonomiske som trucks med forbrændingsmotor, men de er emissionsfrie og potentielt CO2-neutrale i drift.

Diesel, LPG, CNG, blysyrebatterier, brændselsceller og HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) er dog også tilgængelige som drivmuligheder.

- Besøgende, der ønsker at finde ud af, hvilke energisystemer der passer til deres nuværende eller fremtidige flåde, vil blive tilbudt softwareassisteret rådgivning, der giver en indledende vurdering baseret på krav, generelle betingelser og kundespecifik situation. Det kan følges op af yderligere analyser i virksomheden, forklarer Rochelmeyer.

Et andet fokus vil være på flådestyringssystemet Linde connect.

Ud over adgangskontrol, skadesovervågning, styring af køretøjer og chauffører, analyse af flådeforbrug og forudsigelig vedligeholdelse giver Linde connect:charger-softwaremodulet intelligent styring af batteriopladere, hvilket hjælper med at undgå ’peakperioder’ for dyr strøm. 

Generelt gælder det, at jo sikrere det interne materialeflow er, jo højere er produktiviteten og dermed bidraget til virksomhedens succes.

Ved hjælp af en reach truck udstyret med omfattende sikkerhedsfunktioner demonstrerer Linde MH, hvordan flådeoperatører kan sikre smidige processer og beskytte deres medarbejdere.

Funktionerne spænder fra et stort antal førerassistentsystemer som Linde Safety Guard til gensidig advarsel af fodgængere og førere og Rack Protection Sensor til at undgå kollisioner med reoler og gods til forskellige lysløsninger og beskyttelsessystemer som Dynamic Mast Control-systemet til reduktion af mastvibrationer.

I Warehouse Intelligence-området kan gæsterne lære, hvordan de kan gøre deres lager endnu mere effektivt og dynamisk ved hjælp af modulopbyggede softwareløsninger.

En applikation bestående af et lagerstyringssystem, et truckstyringssystem og et lagerkontrolsystem giver realtidsvisualisering af lageret gennem en tredimensionel visning og viser føreren den hurtigste rute til destinationen.

I processen sporer det automatisk lastbærernes bevægelser på tværs af skiftende lagerlokationer, hvilket sikrer en høj grad af gennemsigtighed.

Softwaren er også i stand til at integrere og kontrollere forskellige automatiserede systemer som AGV'er og shuttles.

I Danmark er det N.C. Nielsen som forhandler Lindels løsninger til varehåndtering

Linde udstiller i hal 10 stand B21 og B17

-hawin

30/1 2024
  • Mød de grønne giganter

    Mød de grønne giganter

    truck ›Mitsubishi Forklifts Trucks lancerer en ny serie af kraftfulde elektriske gaffeltrucks. Maskinerne i serien er støjsvage, er forsynet med rummelig kabine og avancerede betjeningsfunktioner, hvilket sørger for godt arbejdsmiljø og optimal brugertilpasning  
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen