EUC Lillebælt investerer i nye lastbiler

EUC Lillebælt investerer i nye lastbiler

EUC Lillebælt udvider vognparken for at imødekomme de mange elever, der ønsker at blive chauffører, og alle de kursister, der ønsker et EU-Kvalifikationsbevis eller andre kurser

EUC Lillebælt har gennem de senere år oplevet en øget tilgang til skolens uddannelser inden for transport. Samtidig er der en styrket tiltro til, at der i fremtiden vil blive en større søgning til transporterhvervet.

Det bunder især i, at der er stor mangel på chauffører på det danske arbejdsmarked. Derfor har ATL (Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik) også valgt at udstede en lærepladsgaranti, således at alle egnede elever er garanteret en læreplads, hvis de opfylder kriterierne omkring bestået grundforløb og mobilitet.

Skolen har derfor udvidet vognparken for at imødekomme de mange elever, der ønsker at blive chauffører, eller de kursister, der ønsker et EU-Kvalifikationsbevis eller andre kurser.

EUC Lillebælt har derfor fået leveret 4 nye Volvo FH 12, 420. Bilerne skal indgå i chaufføruddannelserne, hvor der udstedes kørekort til lærlinge både til forvogn og forvogn med anhænger og også til undervisningen i kørsel med modulvogntog.

Udover at bilerne bliver brugt i lærlingeforløb, vil de også blive brugt til EU-Efteruddannelsen, hvor den sidste nye teknologi er en del af pensum. Der gennemføres løbende kørekort-kurser på EUC Lillebælt.

-hawin

Læs mere om uddannelse

14/8 2018