DKI Logistics har fået ny Chief Operating Officer

DKI Logistics har fået ny Chief Operating Officer

René Klausen er tiltrådt som Chief Operating Officer hos DKI Logistics, der har lokationer i Horsens og Køge

Den nye Chief Operating Officer hos DKI Logistics A/S kommer senest fra en stilling som logistikdirektør hos System Transport Lifestyle Logistics i Herning.

- Jeg elsker at arbejde med ledelse og jeg vil gerne gøre mit til, at vi kan forstå og agere i en anderledes verden, siger René Klausen.

Det er årsagen til at René Klausen har taget en psykologi-uddannelse i USA:

- Jeg har meget fokus på vores måde at kommunikere sammen på og at coache de ledere, jeg har under mig. Jeg gør mig umage for ikke at tage beslutningen fra dem, og holde mig på helikopterniveau.

René Klausen understreger, at han omvendt ikke står og kigger på, at ting går galt i flere dage:

- Så griber jeg ind – og jeg kan også godt finde ud af at tage en håndscanner og hjælpe til, hvis det brænder på.

DKI Logistics A/S tager netop i disse uger et nyt lager og en ny pakke-robot til en samlet investering på 170 millioner kroner i brug. Det indvarsler samtidig en helt ny både at tilrettelægge arbejdet på.

Tidligere arbejdede man med 'man to goods', den nye pakkerobot indvarsler 'goods to man'. Det er altså slut med at køre rundt på lageret på en truck efter enheder, der skal pakkes. I stedet pakkes fra en række fuldautomatiske pakkestationer:

- Såvel hardware- som softwaremæssigt står vi over for en stor forandring – og derfor skal der forandringsledelse til. Men den type automatisering, vi står over for, har jeg været med til at gennemføre før, siger René Klausen og fortæller, at der i det hele taget sker store forandringer inden for 3PL i disse år.

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

10/9 2019
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
  • Lindab

    Lindab

    Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering