F&H kombinerer Pick-by-Voice med visuel tablet

F&H kombinerer Pick-by-Voice med visuel tablet

F&H optimerer lagerets plukkeprocesser ved at kombinere den velkendte Pick-by-Voice teknologi med en tablet, hvorpå LOGIA’s visuelle brugerflade kan tilgås

F&H Group A/S er et af Skandinaviens førende brandhouses inden for Kitchen Living Dining. Virksomheden har siden juni anvendt LOGIA’s hybride lagerløsning, hvor Pick-by-Voice kombineres med en visuel tablet.

Lagerstyringssystemet LOGIA guider lageroperatøren gennem headset og fortæller, hvordan plukkerunden skal håndteres (fx lokation for pluk, antal og placering på plukkevogn).

Lageroperatøren svarer tilbage til LOGIA gennem headsettet for at sikre, at plukket er håndteret korrekt. På tabletten vises billeder, visualiseringer og symboler, som understøtter de enkelte pluk, samt et overblik over hele plukkerunden.

F&H har tidligere anvendt Pick-by-Voice alene, men valgte at skifte til den hybride løsning for at udnytte det bedste fra begge funktioner. Voice-dialogerne giver medarbejderne frie hænder, mens tabletten giver overblik og gør det lettere at forstå.

F&H oplever gode fordele ved at kombinere de to funktioner, som sikrer en høj kvalitet i lagerets pluk. Løsningen har også medført, at virksomhedens mange vikarer hurtigere er selvkørende.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

11/11 2021