- Lageret er dér, magien sker

- Lageret er dér, magien sker

Onlinevirksomheden NiceHair.dk har år for år øget omsætningen. For at fortsætte den positive udvikling og imødekomme den fortsatte vækst, er den Esbjergbaserede virksomhed fra 1. april flyttet til dobbelt så store lokaler med mere intelligent lagerstyring

NiceHair.dks omsætning har for længst vokset sig ind i den trecifrede millionklasse hvilket betyder, at den esbjergensiske virksomhed nu skifter lokaler fra det nuværende domicil på Randersvej til ny lager- og administration på Stærevej. Flytningen skyldes den rivende udvikling firmaet har været i de senere år og de fortsatte ambitioner om at være Danmarks største skønhedsproduktforhandler og runde den magiske milliard inden for de kommende år.

- Vi er et online firma, så lageret er der magien sker og de seneste års stærke resultater har gjort, at vi simpelthen er vokset ud af vores lokaler. Vores nye lokaler er dobbelt så store og bedre indrettede, så der bliver god plads til at fortsætte den vækst vi er inde i, siger Tonny Nielsen Bruun, administrerende direktør i NiceHair.dk .

NiceHair.dks ambitioner bliver bakket op af den eksplosive vækst som virksomheden har været gennem siden den blev grundlagt i Tonny Nielsen Bruuns kælder i 2009. I dag har NiceHair.dk 150 medarbejdere og med de nye lokaler øges domicilet fra 1000 kvadratmeter til 2400 kvadratmeter. Flytningen af lageret har dog ikke været nogen let manøvre.

- Flytningen har stået på i halvandet år, hvor vi blandt andet har lavet simulering af lagerforholdene på det nye lager, og arbejdet med indretningen. Den sidste måned har vi arbejdet i døgndrift for at gøre flytningen færdig samtidig med, at vi opretholder strenge hygiejnekrav på grund af corona-epidemien. Heldigvis får vi meget hjælp både fra vores ihærdige ungarbejdere og dygtige fuldtidsansatte, der virkelig har løftet i flok, forklarer Tonny Nielsen Bruun.

Skarpere lagerstyring på dansk grund skaber succes
De nye lokaler giver NiceHair.dk pladsen til en mere intelligent lagerstyring end tidligere. Og selvom fuldautomatisering med robotstyring ikke er tænkt ind i første omgang, så har de nye lokaler muligheden for opgraderingen i fremtiden.

- Fra starten vil det nye lager ikke være robotstyret, men det bliver et mere intelligent lager, med et redesignet plukningssystem og vi vil arbejde mod automatisering af forskellige arbejdsopgaver, som f.eks. lukning af kasser, hvilket vi satser på at have klar til sommer, siger Tonny Nielsen Bruun og fortsætter:

- Med denne udvidelse viser vi også, at vi bliver i Esbjerg, fordi det er her vores kolleger og medarbejdere og vores fremtid er. Vi har slet ikke tænkt på at flytte. Man kunne måske tvinge nogle ekstra kroner ud i besparelse ved at flytte lagerdelen til udlandet, men jeg synes det er vigtigt at støtte det lokalsamfund, som jeg er en del af, og samtidig vise de kolleger som knokler her hver dag, at vi er her for at blive.

Dedikerede medarbejdere er nøglen
Med en forventning om at ramme en omsætning på 350 mio. i 2019-2020, har de nye lokaler været nødvendige, for at kunne fortsætte væksten. Hemmeligheden bag den stærke vækst de senere år er ifølge Tonny Nielsen Bruuns et godt øje for nye produkter, evnen til at turde fejle samt dedikerede medarbejdere.

- Vores filosofi er, at når vi tager ti nye produkter ind, så er de ni af dem måske ikke kæmpe succeser, men så rammer vi plet med det det sidste. Xlash er et godt eksempel. De var helt ukendte i Danmark for halvandet år siden, da vi fik rettighederne til at sælge dem. Nu sælger vi Xlash produkter for 1 million om måneden, forklarer Tonny Nielsen Bruun.

-lipe

 

Læs mere om lagerstyring

23/4 2020