LOGIA udvider med SaaS-løsning

LOGIA udvider med SaaS-løsning

Fremover kan flere virksomheder nyde gavn af Warehouse Management Systemet LOGIA’s brede palette af funktionaliteter. SaaS-løsningen gør det muligt at tilgå WMS-systemet i skyen og finansiere det på abonnementsbasis. På den måde kan man styre udenom on-site leverancer og undgå den tekniske infrastruktur inklusiv vedligeholdelse

 

Systemopdateringer er en fast bestanddel af abonnementsaftalen, hvor abonnenterne hvert andet år garanteres de nyeste funktioner til optimering af lagerdriften.

Abonnementsløsningen konfigureres efter de nødvendige LOGIA-moduler, det ønskede brugerantal og infrastrukturen.

Første SaaS-løsning er under implementering hos First Lager, hvor flere forandringer den seneste tid har været en realitet.

En af de senest tilkomne har været et 10.000 kvadratmeter stort lager ved Greve Strand, efter at pladsmangel og travlhed gjorde man voksede ud af det tidligere lager i Glostrup.

First Lager tilbyder godsopbevaring og plukker, pakker og forsender varer for deres kunder. I takt med at lagerpladsen udvides, følger kravene om større effektivitet også med.

Derfor overvejede virksomheden at implementere en WMS-løsning i den nye lagerbygning, og valget faldt altså på LOGIA’s abonnementsløsning.

Med LOGIA’s WMS er det ikke alene muligt for First Lager at højne effektiviteten, men virksomheden får samtidig midlerne til at imødekomme forespørgsler fra nye såvel som allerede eksisterende kunder.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

19/10 2022