Logistikudstyr til selv de barskeste miljøer

Logistikudstyr til selv de barskeste miljøer

Håndterminaler, der kombinerer touchskærm med tastatur og pistolgreb og en tablet, der kan betjenes med handsker eller fedtede fingre i alle temperaturer er blandt nyhederne fra Norris Print Tech A/S

Havne, lagre frysehuse og hårde industrimiljøer kræver bl.a. scannings- og registreringsudstyr af den robuste slags.

Til selv de barskeste miljøer har leverandøren af professionelle, højtydende løsninger, Norris Print Tech A/S - NPT - netop lanceret de seneste nyheder fra producenterne Zebra og Honeywell.

-Med MC9400 og MC9450 håndterminalerne har Zebra nu opgraderet markedets nok mest komplette logistikdevice, der kombinerer touch-skærm med tastatur og pistolgreb. Når selv det bedste bare bliver endnu bedre..., beskriver NPT den seneste, hårdføre version af håndterminalerne.

MC9400 gun-håndterminalen er til WiFi-opkobling og MC9450 er varianten, hvor der er behov for 5G data, hvad enten det er offentligt netværk eller et privat 5G-net.

-I alle tilfælde er der tale om en seriøst langtidsholdbar investering. Fra et IT-perspektiv fordi enhederne fra start leveres med Android 13, men håndterminalernes chipset og memory tillader afvikling helt frem til og med Android 17. Og fra et rent hardware-perspektiv, fordi enhederne er usædvanligt robuste, forklarer marketingchef i Norris Print Tech A/S, Jørgen Barkholt.

Gorillaglas og kofangere
Gentagne fald på beton fra 3,65 m højde overstiger kravene i MIL810H standarden. Dertil sikkert beståede 'tumble-test' og vibrationstest. Både touch-skærmen og selve scanningsenheden er Gorilla Glass beskyttet.

Den særlige Cold Storage udgave til brug i frysehuse og arktiske egne tillader drift i temperaturer ned til -30 gr. C. Alle enhederne er støv- og væskeforseglede på IP65 og IP68 niveau.
Alle disse egenskaber serveres i et trods alt overkommeligt, ergonomisk 743 gram kabinet med tykke, absorberende 'kofangere' i alle hjørner.

Fra dybfrost til tropisk varme
NPTs nyeste Android industritablet fra Honeywell er ifølge leverandøren designet til dem, som ønsker at tage 'et solidt skridt op ad stigen, væk fra alle de consumer-tablets, der ellers rundt omkring forsøges anvendt i en industriel sammenhæng'.

Scanpal EDA10A tablet er således beviset på, at en industriel tablet ikke behøver at være tung som en mursten - hverken investeringsmæssigt eller fysisk.

-Robustheden er en tydelig klasse over almindelige tablets. Vægten er en anelse højere, omend 674 gr. absolut kan kaldes letvægt. EDA10A tabletten er droptestet på beton fra 1,3 meters højde efter den amerikanske MIL810H standard, og endda fra hele 2 meters højde, hvis man monterer en 'protective boot' omkring enheden.

Støv- og vandtætheden er på højt IP65 niveau, og EDA10A har været udsat for lidt af hvert - og bestået - efter de hårde amerikanske MIL810H specifikationer både når det gælder droptest på beton og vibrationstests fortæller Jørgen Barkholt.

Tablettens 10 tommer skærm kan betjenes selv med handsker på, med fugtige eller sågar fedtede fingre. Driftstemperaturen spænder fra dybfrost til tropisk varme, og ud over både front- og bagsidekamera har EDA10A tabletten en separat stregkodelæser til både 1D og 2D koder.

-lipe

2/5 2024
 • Labelprinter klar til præcisionsarbejde

  Labelprinter klar til præcisionsarbejde

  lagerstyring ›Har man behov for en industri-robust labelprinter med kompromisløs præcision, så er Honeywell's PX940 et godt bud. Sådan lyder det fra leverandøren, Norris Print-Tech
 • Farvel stregkode og velkommen QR fra GS1

  Farvel stregkode og velkommen QR fra GS1

  lagerstyring ›22 af verdens største virksomheder har underskrevet en fælles, global erklæring, der opfordrer til at overgå til QR-koder fra GS1. Virksomhederne ønsker gøre data om produkter for forbrugerne via smartphones
 • Oracle Cloud SCM strømliner forsyningskæderne

  Oracle Cloud SCM strømliner forsyningskæderne

  lagerstyring ›Nye logistikfunktioner i Oracle Cloud SCM hjælper kunderne med at øge synligheden, reducere omkostningerne, automatisere compliance og forbedre beslutningstagningen
 • Lagersystem til smv'erne inspireret af puslespil

  Lagersystem til smv'erne inspireret af puslespil

  lagerstyring ›Dansk robot-startup vil bygge et modulært og skalerbart lagerautomatiseringssystem som ikke kun er for de store virksomheder. De to jyder bag virksomheden Kasparium har nu fået en af pladserne i Teknologisk Instituts robotinkubator bevilliget af Odense Robotics StartUp Fund
 • Peak Systems skal fordoble lagerkapaciteten i LYKO

  Peak Systems skal fordoble lagerkapaciteten i LYKO

  lagerstyring ›En af Sveriges førende online-vækstvirksomheder, har indgået et samarbejde med det nordjyske softwarefirma, Peak Systems, for at øge den automatiserede lagerkapacitet med mere end 100%
 • Poul Hansen indgår partnerskab med Apport Systems

  Poul Hansen indgår partnerskab med Apport Systems

  lagerstyring ›Apport Enterprise optimerer Poul Hansens logistik og lagerstyring.
 • Tilpasningsdygtige løsninger skaber vellykket  intralogistik

  Tilpasningsdygtige løsninger skaber vellykket  intralogistik

  logistikloesninger ›Et af hovedtemaerne på årets intralogistikmesse, LogiMAT 2024 er dygtig tilpasning. Akademikere, erhvervsfolk og fagspecialister taler om det i en række Ekspertfora. Og mange udstillere demonstrerer netop deres løsningers evner til at tilpasse sig både eksisterende og kommende logistik- og varehåndteringssystemer og -processer
 • Terminalen bliver til én stor scanner

  Terminalen bliver til én stor scanner

  lagerstyring ›Logistikleverandøren Dachser tager et skridt ind i fremtidens logistik ved at lancere den innovative @ILO-teknologi, der øger gennemsigtigheden og automatiserer scanningsprocesserne på terminalen, hos vejtransportfilialen i Hvidovre