Markant vækst i warehouse-segmentetKarin Bergqvist, Managing Director, og Elise Rimestad, Solution Responsible, Consafe Logistics.

Markant vækst i warehouse-segmentet

’Zebra Warehousing Vision Study’ er navnet på en stor analyse om tendenser i warehouse-segmentet, og denne indikerer stor forventet vækst hos hele 83 % af markedet. Consafe Logistics genkender tendensen og vurderer data som særdeles valide

Karin Bergqvist, der er Managing Director for Consafe Logistics i Danmark, oplyser, at analysen er baseret på feedback fra 1400 beslutningstagere i branchen, og hun udtaler:

- Når man som os har en mangeårig baggrund som leverandør af blandt andet WMS-løsninger, er det selvfølgelig væsentligt at holde sig ajour med bevægelser i markedet. Og vi må sige, at vi også tydeligt mærker en øget efterspørgsel og interesse for blandt andet vores Astro WMS-løsning.

Karin Bergqvist oplyser desuden, at man i en længere periode har øget antallet af medarbejdere, så man kan følge med den stigende efterspørgsel. På de to kontorer i Skovlunde og Vejle er man således netop nu 35 medarbejdere, og globalt har Consafe Logistics nu rundet 400 medarbejdere.

Efterspørgsel på hardware

Også når det gælder helt essentiel hardware, forventer 65 % af markedet, at det er hensigtsmæssigt at opgradere. Men her kan der være atypiske udfordringer.

Det sættes i perspektiv af Elise Rimestad, der som Solution Responsible hos Consafe Logistics har ansvaret for at definere og implementere de helt rigtige løsninger for nye kunder, og hun uddyber:

- Også vores segment er som elektronikbranchen ramt af mangel på blandt andet mikrochips, men vi er i stor udstrækning i stand til at afbøde dette qua vores mangeårige samarbejde med førende hardware-udbydere som eksempelvis Honeywell og Zebra, og dette er funderet i Premium Partnership-status. Hos os er al hardware, hvad vi således kalder solution approved, så vi kan garantere vores kunder kompatibilitet med Astro WMS, hvilket er en stor fordel.

 Som sin direktør ser også Elise Rimestad ind i det, de begge definerer som en spændende og absolut god periode for branchen generelt.

-hawin

 

   

 

Læs mere om lagerstyring

10/11 2021