Roima Intelligence og Part Trap slår sig sammenBagerst fv: Tomas Landquist, CEO Part Trap, Jenni Kiikka, Director Discrete Manufacturing, Roima. Forrest fv: Markus Kalalahti, CEO Roima Intelligence og Ove Tengberg, grundlægger af Part Trap.

Roima Intelligence og Part Trap slår sig sammen

Roima styrker SaaS-produktporteføljen inden for diskret produktion og fortsætter sin internationale ekspansion i Norden og USA

Roima accelererer væksten idet Part Trap AB, en hurtigt voksende B2B softwareleverandør inden for digitale handelsløsninger til produktionsvirksomheder, bliver en del af Roima.

Part Trap er kendt for Parttrap ONE, som tilbyder alt det, B2B virksomheder har brug for i den online forretning ved hurtigt at muliggøre digitale salg af komplekse produkter og deres reservedele.

Part Trap har base i Göteborg, Sverige og vil udvide Roimas svenske tilstedeværelse yderligere.

Parttrap ONE er en komplet digital B2B Software as a Service (SaaS) løsning med fire nøglekomponenter: eCommerce, Product Information Management (PIM), Content Management Systems (CMS) og out-of-box real-time ERP-integration til førende ERP-systemer.

Roima er på en kontinuerlig vækstrejse og er en af Nordens største uafhængige industrielle softwareleverandører med tæt på 45 millioner euro i omsætning, inklusiv Part Trap.

I dag betjener Roima globalt over 400 kunder og hjælper med at øge deres konkurrenceevne gennem mere effektiv drift, bedre kvalitet og gode kundeoplevelser med løsninger inden for produktion, lager og produktlivscyklusstyring.

Både Roimas og Part Traps produkter udnytter SaaS-modellen, hvilket sikrer hurtig forretningsværdi og skalerbarhed.

- Vores mission er at skabe bæredygtige resultater gennem førende software og tjenester i forsyningskæden. I dag er vi veletableret i Finland, Sverige og Danmark. Med Parttrap ONE udbredt i Norden og USA kan vi yderligere booste vores kunders produktivitet, modstandsdygtighed og gode kundeoplevelser. Vores eksperter er førende fagfolk, og der er et godt match mellem kulturer og kundetilgange til at vokse sammen, fastslår Roimas CEO Markus Kalalahti.

- Vi er glade for at blive en del af Roimas imponerende portefølje af løsninger, som skaber værdi for produktionsvirksomheder på globalt plan. For os betyder det, at vi bliver en endnu større spiller inden for B2B eCommerce og digitalisering samt, at vi yderligere styrker vores platform i forhold til branchens behov. Jeg er sikker på, at vi sammen vil skabe stor værdi for vores kunder, tilføjer Part Traps CEO Tomas Landquist.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

20/12 2022