Woden vælger Apport WMS

Woden vælger Apport WMS

Det skandinaviske sneaker brand, Woden, har valgt Apport WMS som deres fremtidige WMS platform

Løsningen skal idriftsættes i foråret 2021 på Wodens nye lager, der ligger ved Aarhus, og skal dække samtlige funktioner på lageret.

Derudover kommer løsningen også til at dække Wodens forskellige plukke flows i forhold til deres forskellige kundesegmenter.

- Woden er en rigtigt spændende virksomhed, der er i voldsom vækst. Senest har de opkøbt brandet Shoe The Bear. Det bliver spændende at få lov at understøtte dem i deres fremtidige vækst, med vores løsning samt vores tunge logistikviden. Det er altid en ære og fornøjelse, når en virksomhed som Woden vælger os som sparringspartner, udtaler CSO hos Apport, Asger Sandberg Petersen.

Woden blev grundlagt i 2013 af Carsten Holm, der som skomager med en lang historik fra skobranchen vidste, at natur og skandinavisk designtradition kombineret med en sneakers DNA og høj kvalitet til en overkommelig pris, ville være det rigtige afsæt til at skabe den moderigtige, skandinaviske sneaker. Det er det, som virksomheden kalder ”Scandinavian Simplicity”.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

1/3 2021