Rekordmange nyheder på hi 2017

Rekordmange nyheder på hi 2017

hi Tech & Industry Scandinavia byder fra 3.-5. oktober på 133 verdensnyheder blandt de 284 godkendte nyheder til hi Marks

Der bliver endnu en gang meget at glæde sig til, når hi messen fra 3.-5. oktober inviterer fagfolk indenfor i MCH Messecenter Herning til tre dage med industrien i fokus.

I 2015 bød udstillerne på 227 godkendte nyheder, men i år kan messens besøgende se frem til at gå på opdagelse blandt rekordmange nyheder, når hi-messen til oktober åbner dørene til 284 spændende nyheder – herunder 69 trestjernede nyheder, hvoraf de 41 er verdensnyheder.

- Vores nyhedskoncept hi MARKS giver værdifuld branding for udstillerne og deres nyheder, men samtidig er konceptet også med til at give et nyttigt overblik til de besøgende. Derfor er vi stolte over, at udstillerne endnu en gang har gjort sig umage for at kunne præsentere rekordmange nyheder på hi-messen og dermed løfte nyhedsniveauet for både udstillere og besøgende, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer hi.

Fagligt dommerpanel

For at komme i betragtning til en placering i nyhedssystemet hi MARKS har alle udstillerne på den kommende hi-messe haft mulighed for at tilmelde deres nyheder til bedømmelse.

Nyhederne er først blevet opdelt indenfor kategorierne produkt, løsning eller proces, og herefter har et professionelt udvalg bestående af faglige branchefolk, rådgivere og specialister tildelt nyhederne en, to eller tre stjerner afhængig af innovationsværdien.

Tre stjerner tildeles kun produkter af særlig innovativ karakter. Verdensnyheder er nyheder, som ikke har været vist på internationale udstillinger eller messer før den 24. april i år.

De 284 godkendte nyheder kan opleves på hi Tech & Industry Scandinavia 3.-5. oktober samt ses i hi MARKS kataloget på hi’s hjemmeside.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

7/8 2017