60 højisolerede hurtigporte til Nagel-Group

60 højisolerede hurtigporte til Nagel-Group

I de seneste måneder har DAN-doors leveret 60 højisolerede High Speed porte med henholdsvis 80 millimeter, 100 millimeter og 160 millimeter isolering til fem af Nagel-Groups logistikcentre i Tyskland. Der er både tale om udskiftning af eksisterende løsninger i etablerede logistikcentre og levering til flere af Nagel-Groups nybyggede centre forskellige steder i Tyskland

Nagel-Group er specialiseret i fødevarelogistik med alle ydelser inden for forsyningskæden af temperaturregulerede varer, herunder lager, transport og distribution inden for alle temperaturområder.

De har 130 lagerhaller, der opmagasinerer køle- og frostvarer, og energiforbruget er en tung post på virksomhedens budget.

DAN-doors har i mange år leveret døre og porte til Nagel-Group, og Nagel-Group har så gode erfaringer med DAN-doors’ højisolerede High Speed rulleporte, at de er blevet deres foretrukne løsning til deres kolde lagerhaller.

Økonomiske besparelser er nøgleordet
Den enkle forklaring på den tyske transportgigants entusiasme for DAN-doors’ højisolerede rulleporte er økonomi.

Portene sikrer Nagel-Group både direkte og indirekte besparelser, og det er besparelser, der i høj grad kan mærkes på tværs af 130 kolde lager- og logistikhaller.

De omtalte porte er udstyret med en portdug, som er enten 80, 100 eller 160 cm tyk, afhængigt af, hvor porten skal bruges.

Selve dugen udgøres af højisolerende skumlammeler, der ikke optager fugt, og som beskytter mod kuldebroer.

Portene fra DAN-doors gør det muligt for Nagel-Group at drifte deres kolde lagerhaller med porte, som på samme tid minimerer energitabet og optimerer logistikken.

Begge dele er attraktive for logistikvirksomheder med køle- og frostrum, og som yderligere bonus er der kun meget få – eller slet ingen - serviceudgifter, da portene er robuste og ikke får nedetid ved påkørsler og lignende.

Enestående isoleringsevne
Størstedelen af portene er leveret til to nybyggede lager- og logistikhaller i henholdsvis München og Nürnberg.

Begge steder har DAN-doors leveret 20 isolerede High Speed porte, og til de fire andre lokationer er der tale om ombytning af eksisterende løsninger til DAN-doors’ isolerede porte.

Ifølge producenten selv er DAN-doors den eneste dør- og portproducent i verden, der producerer rulleporte, der er isoleret med så tykke lameller.

Tykkelsen og lamellernes materiale gør, at portene har så god en isoleringsevne, at de kan stå alene døgnet rundt og ikke behøver beskyttelse af skydeporte i nattetimerne.

Portenes unikke og patenterede konstruktion modvirker den isdannelse, der sætter traditionelle rulleporte ud af spil, hvis de står alene i frostrum om natten, og DAN-doors’ porte kan uden problemer modstå frostgrader helt ned til minus 30 grader.

For Nagel-Group er det yderligere et parameter, at de kan spare en skydedør per åbning i deres frosthaller ved at vælge DAN-doors’ højisolerede porte.

-hawin

 

22/10 2023