9000 kilometers fragt er ingen hindring, når kvaliteten er vigtig

9000 kilometers fragt er ingen hindring, når kvaliteten er vigtig

DAN-doors har gennem en lang årrække leveret døre og porte til Hong Kong lufthavn, som er et knudepunkt for den kinesiske storby, og i forbindelse med en opgradering har dørproducenten fra Skanderborg netop leveret et større antal High Speed porte til lufthavnens kolde sektioner

Hong Kong lufthavn har gennemført en renovering af deres faciliteter, hvortil DAN-doors har leveret et større antal High Speed porte.

Samarbejdet med Hong Kong lufthavn er ikke nyt. Faktisk har DAN-doors og Hong Kong lufthavn arbejdet sammen i mange år, og lufthavnen kender DAN-doors’ produkter og løsninger, som de har gode erfaringer med.

Hong Kong lufthavn havde en række krav til deres nye High Speed porte, som skulle være af så god en kvalitet, at de ville kunne modstå de påkørsler, der er dagligdag i en travl lufthavn, og det er en af grundene til, at de købte portene i Danmark – på trods af 9000 kilometers transport.

- Hong Kong Lufthavn ved, at døre og porte fra DAN-doors har en meget lang levetid og kan tåle den hårdhændede behandling, der er i en travl lufthavn, siger projektleder Kasper Boeriis.

- Det var også vigtigt, at portene havde en lynhurtig åbnehastighed, da der er fart på både trucks og transportbånd, og i frostrummene, hvor der er  -28 grader skal de have så god en isoleringsevne, at energitabet ikke løber løbsk. Vores porte indfrier alle deres krav, og derfor er Hong Kong lufthavn faste kunder hos os, selv om der er 9000 kilometers afstand, siger Kasper Boeriis.

Til projektet har DAN-doors leveret både højisolerede automatiske stand-alone High Speed porte med 80 millimeter isolering og lette porte med en 4 millimeter dug.

De isolerede porte kan stå alene uden tilfrysning 24-7, så kunden ikke behøver investere i en skydeport til nattetimerne.

-hawin

Om DAN-doors

DAN-doors har siden 1983 specialiseret sig i at udvikle og producere døre og porte til alle formål i alle brancher og alle størrelser. Med hovedkontor og egenproduktion i Stilling ved Skanderborg er DAN-doors en af de absolut førende leverandører af døre og porte til alle brancher i Skandinavien og resten af verden. Cirka 50 pct. af virksomhedens produktion eksporteres til udlandet, og DAN-doors’ løsninger er repræsenteret i mere end 100 lande verden over.

 

 

16/12 2022