DAN-doors udstiller på Chillventa i NürnbergDAN-doors udstiller på Chillventa i Nürnberg. Her er det producentens port AVR1001F hos Nagel i Flörsheim.

DAN-doors udstiller på Chillventa i Nürnberg

Chillventa er en af verdens førende messer inden for køleteknologi, og DAN-doors indtager messen med nogle af sine løsninger til frostrum i starten af oktober 2024

Trods mange røster om, at udstillinger ville blive udfaset på grund af de mange digitale muligheder, er der stadig godt gang i messerne i både Danmark og resten af verden.

Hvert andet år løber Chillventa af stablen i Nürnberg, og igen i år kan man finde DAN-doors på listen over udstillere.

Chillventa er blandt de førende messer når det handler om køleteknologi, og det da også med nogle af sine løsninger til frostrum, at DAN-doors indtager sin stand i hal 9, når Chillventa åbner dørene fra d. 8.-10. oktober.

Mærk, prøv og test
Når messekonceptet ikke er blevet gjort helt overflødigt, skyldes det nok, at formatet giver nogle unikke muligheder for at nærstudere de forskellige løsninger på nært hold.

Sådan ser man i hvert fald på sagen hos DAN-doors. Det bliver nemlig muligt for produktionsvirksomheden at præsentere bestemte produkter og give de besøgende mulighed for at se, hvor DAN-doors’ løsninger til frostrum skiller sig ud fra andre leverandørers tilbud.

Salgschef i DAN-doors, Per Pedersen er da heller ikke i tvivl om, at deltagelsen på Chillventa giver nogle unikke muligheder for at få en fod ind på nye markeder, fordi potentielle nye kunder kan mærke, prøve og teste produktet.

- Når vi står på standen, mærker vi en kæmpe interesse for vores løsninger. Folk kommer for at høre mere om de tekniske detaljer, og de kan ved selvsyn se, hvad en port med 80 eller 100 mm isolering består af.

- De kan åbne og lukke porten og fornemme, hvad det vil betyde i deres frostrum at nøjes med en enkelt port per åbning, men til gengæld en port, som er lynhurtig, virkelig godt isoleret og ekstremt driftssikker.

- Det sidste betyder også, at der er absolut minimale udgifter til service og reparationer, og det kan vi se, er en kæmpe gamechanger, siger han.

DAN-doors har den sidste tid været godt i gang med forberedelserne, og de ser frem til tre dage med netværk med besøgende fra hele verden.

- Vi ved, der er kunder fra Sydamerika, Mellemøsten, Norden og resten af Europa, som har planlagt at kigge forbi, og vi glæder os meget til at bygge videre på vores relationer med gode mennesker fra hele verden, siger salgschefen.

-hawin


Om Chillventa
Hvor: Messezentrum 1, 90471 Nürnberg, Tyskland | Hal 9, stand 227
Hvornår: 8.-10. oktober 2024 kl. 9-18
Chillventa er blandt verdens førende messer for køleteknologi. Messen samler alle nøgleaktører på ét sted, hvilket giver et godt overblik over markedet og hvad der sker på udviklingssiden.
Med 69 % internationale udstillere og 58 % internationale besøgende samler Chillventa eksperter fra hele verden og skaber en unik platform for netværk mellem specialister fra hele verden. DAN-doors er én af dem.

27/9 2024
  • Nomineret til Årets Ejerleder 2024

    Nomineret til Årets Ejerleder 2024

    industriporte ›Preben Søndergaard, ejer og direktør hos Door System, er nomineret til Årets Ejerleder 2024 i region Østjylland. Regionsvinderen kåres den 6. november.
  • En ny verden af ledhejseporte

    En ny verden af ledhejseporte

    industriporte ›Den innovative ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive ledhejseport strømliner installation og vedligeholdelse. Samtidig sørger IoT for, at man kan styre og overvåge portene og dermed optimere driften, logistikflowet og energiforbruget
  • Virksomheder øger den fysiske sikkerhed - med hegn og porte

    Virksomheder øger den fysiske sikkerhed - med hegn og porte

    industriporte ›Danske virksomheder opruster i stigende grad deres sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sig mod fysiske trusler, lyder det fra dansk portleverandør
  • Direktørskifte i DAN-doors

    Direktørskifte i DAN-doors

    industriporte ›Amdi Simon Kjærgaard er stoppet som administrerende direktør for DAN-doors. Jesper Aablad er tiltrådt som ny CEO med en klar ambition om at føre DAN-doors ind i en ny æra med mere vækst og øget fokus på salg og marketing
  • Informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed

    Informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed

    industriporte ›Door System og tre partnere inviterer til informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed torsdag d. 5. september 2024, hvor man kan blive opdateret på viden omkring brandsikkerhed (EU krav), tyveri og ATEX
  • Tektra købt af hollandsk virksomhed

    Tektra købt af hollandsk virksomhed

    truck ›Hollandske Zweegers Equiptment Group har købt den danske leverandør af gaffeltrucks, industriporte og læsseramper, Tektra
  • Værdidrevet direktør med visioner og handlekraft fylder 50

    Værdidrevet direktør med visioner og handlekraft fylder 50

    industriporte ›DAN-doors' CEO, Amdi Simon Kjærgaard, er fyldt 50, og den runde dag gav anledning til overvejelser om, hvad der skaber en sund virksomhed med høj medarbejdertrivsel
  • Udvikling af branddøre til frostrum

    Udvikling af branddøre til frostrum

    industriporte ›Den store temperaturforskel og sikkerheden har været de væsentlige temaer hos Door System ved udvikling af en ny frostrumsbranddør