Der er vækstpotentiale i bomme og sikkerhedsbarriererDen nye moderne bom i Stark Nakskov. Foto: Hörmann Danmark

Der er vækstpotentiale i bomme og sikkerhedsbarrierer

Som en naturlig strategisk udvidelse sit eksisterende sortiment af døre og porte ser Hörmann Danmark et stort potentiale i også at levere bomme og sikkerhedsbarrierer

Lars Westmark, direktør for Hörmann Danmark, ser frem til at gå ind på det nye marked og siger:

- Hörmanns bomme og sikkerhedsbarrierer er kendetegnet ved, at have vores velkendte tyske kvalitet og samtidigt lave vedligeholdelsesomkostninger og en høj brugervenlighed med standardiserede løsninger.

- Det gør, at vores bomme og barrierer er alsidige og velegnede til en bred vifte af formål. Vi ser et betydeligt potentiale i dette nye forretningsområde på grund af den stigende efterspørgsel efter pålidelige og brugervenlige løsninger til adgangskontrol og beskyttelse af ejendomme og områder.

Overtagelse af en topmoderne fabrik i Tyskland
Årsagen til at Hörmann Danmark netop nu vælger at træde ind på det nye marked kommer i kølvandet på overtagelse af en topmoderne fabrik i Tyskland.

Fabrikken producerer og leverer til hele det europæiske marked og har de nyeste og markedsledende teknologier på plads.

Med produktionen følger også et effektivt logistikapparat gennem det internationale netværk, som Hörmann Danmark i forvejen nyder fordel af.

Dermed er alle de operationelle brikker på plads og tilbage er nu kun, at få udbredt kendskabet til det nye forretningsområde.

Første bom er leveret til Stark Nakskov
En af de første, der har fået leveret en bomløsning fra Hörmann, var Stark Nakskov.

Heino Fynholm, salgschef hos Stark Nakskov, bemærkede behovet, da deres 25 år gamle bom havde gjort sit og trængte til en erstatning. Valget af en ny bom faldt på en Hörmann bom.

Særligt vigtigt for valget var den enkle installation og de lave vedligeholdelsesomkostninger.

- Monteringen af den nye bom gik overraskende glat, selvom det var den første af sin art i Stark Nakskov. Man kan sagtens se, at den vellykkede installation understreger Hörmanns eksisterende erfaring inden for adgangskontrol og sikkerhedssystemer, siger Heino Fynholm.

En bemærkelsesværdig fordel ved den nye bom er muligheden for natlevering, noget der ikke var muligt med den tidligere bom.

Det er en forbedring, som har åbnet døren for nye forretningsmuligheder og effektivisering af logistikprocesser for Stark Nakskov.

Lars Westmark uddyber yderligere:

- Leveringen af denne bom til Stark Nakskov markerer et vigtigt skridt i den nye retning mod, at nå Hörmann Danmarks mål om, at blive fremtidens foretrukne leverandør af brugervenlige og skræddersyede løsninger inden for adgangskontrol og beskyttelse af ejendomme og virksomheder.

Smarte funktioner og lave serviceomkostninger
Hörmann Danmark ser også frem til, at tilføje flere funktioner for at gøre betjeningen endnu mere bekvem for kunderne.

Der tilbydes flere smarte løsninger som fx. en LED-lysstribe, som tydeligt kan indikere adgangsmuligheder på afstand. Dertil kommer styring via netværk og webløsninger, kamera med nummerpladeaflæsning og meget mere. 

Foruden de nyeste teknologier, er bommene også udviklet med et fokus på at sikre en effektiv og problemfri drift med lave omkostninger til vedligehold og service.

-hawin

 

28/9 2023