En rund 20’er til Frosten

En rund 20’er til Frosten

I daglig tale er han kendt som "Frosten" - og nu fejrer han jubilæum. Flemming Frost har nemlig været 20 år hos Dan-doors

Flemming Frost er en af DAN-doors' montører, og d. 14. juni 2024 havde han haft den titel i 20 år. Hans historie i DAN-doors er lidt anderledes end mange af virksomhedens andre montører.

De første ti år i virksomheden havde han nemlig sin primære gang på Velux' matrikel i Østbirk, hvor han løbende monterede forskellige døre og porte i deres administration, produktion og lager.

DAN-doors er i dag totalleverandør af døre og porte til industri og erhverv, og i den proces har Flemming Frost fulgt med, så han på sin side er 'totalmontør' i døre og porte. 

Frostrumsdøre, brandgardiner, røgventilation, profildøre og alt det andet, DAN-doors kan sende "Frosten" af sted til alle typer opgaver – også de vanskelige, som kræver ekstra omtanke.

Loyale medarbejdere er mere værd end guld
Det er ikke uden stolthed, at virksomheden fortæller historierne om sine jubilarer, som vælger at være en del af DAN-doors i store dele af deres arbejdsliv.

På de indre linjer ser man det nemlig som en kæmpe styrke at have medarbejdere, som kender produkter og processer indgående.

her ser man det som et tydeligt tegn på at det er lykkedes at skabe rammerne for et godt arbejdsliv, hvor gode relationer både mellem kollegerne og mellem huset og "marken" skaber værdi i hverdagen.   

DAN-doors er kundernes sparringspartner
Mange kunder udnytter den viden og ekspertise DAN-doors har om både byggebranchen og om dørproduktion til at vælge de rigtige dørløsninger.

Det er da også en helt bevidst strategi for DAN-doors at sikre kunderne kvalitetsløsninger, som holder i mange år frem - og gerne i flere årtier.

Uanset om kunderne efterspørger hjælp til store, komplekse byggeprojekter eller til mindre opgaver, investerer virksomheden, som en naturlig del af forretningen, sin viden og erfaring i at sikre dem langsigtede løsninger.

her spiller montørerne altså en vigtig rolle. I dagligdagen er de virksomhedens ambassadører hos kunderne, og Flemming Frost er en uvurderlig en af slagsen.

Der er ikke mange, der ved mere om DAN-doors' løsninger end ham, og han guider og vejleder kunder, når han møder dem.

-hawin

18/6 2024
  • Nomineret til Årets Ejerleder 2024

    Nomineret til Årets Ejerleder 2024

    industriporte ›Preben Søndergaard, ejer og direktør hos Door System, er nomineret til Årets Ejerleder 2024 i region Østjylland. Regionsvinderen kåres den 6. november.
  • DAN-doors udstiller på Chillventa i Nürnberg

    DAN-doors udstiller på Chillventa i Nürnberg

    industriporte ›Chillventa er en af verdens førende messer inden for køleteknologi, og DAN-doors indtager messen med nogle af sine løsninger til frostrum i starten af oktober 2024
  • En ny verden af ledhejseporte

    En ny verden af ledhejseporte

    industriporte ›Den innovative ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive ledhejseport strømliner installation og vedligeholdelse. Samtidig sørger IoT for, at man kan styre og overvåge portene og dermed optimere driften, logistikflowet og energiforbruget
  • Virksomheder øger den fysiske sikkerhed - med hegn og porte

    Virksomheder øger den fysiske sikkerhed - med hegn og porte

    industriporte ›Danske virksomheder opruster i stigende grad deres sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sig mod fysiske trusler, lyder det fra dansk portleverandør
  • Direktørskifte i DAN-doors

    Direktørskifte i DAN-doors

    industriporte ›Amdi Simon Kjærgaard er stoppet som administrerende direktør for DAN-doors. Jesper Aablad er tiltrådt som ny CEO med en klar ambition om at føre DAN-doors ind i en ny æra med mere vækst og øget fokus på salg og marketing
  • Informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed

    Informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed

    industriporte ›Door System og tre partnere inviterer til informationsdag og minimesse om brand og sikkerhed torsdag d. 5. september 2024, hvor man kan blive opdateret på viden omkring brandsikkerhed (EU krav), tyveri og ATEX
  • Tektra købt af hollandsk virksomhed

    Tektra købt af hollandsk virksomhed

    truck ›Hollandske Zweegers Equiptment Group har købt den danske leverandør af gaffeltrucks, industriporte og læsseramper, Tektra
  • Værdidrevet direktør med visioner og handlekraft fylder 50

    Værdidrevet direktør med visioner og handlekraft fylder 50

    industriporte ›DAN-doors' CEO, Amdi Simon Kjærgaard, er fyldt 50, og den runde dag gav anledning til overvejelser om, hvad der skaber en sund virksomhed med høj medarbejdertrivsel