Mere oppetid på læssebroen

Mere oppetid på læssebroen

Næste generation af ASSA ABLOYs læssebroer hæver barren i selv de mest barske miljøer, hvor stor driftseffektivitet er påkrævet

Hos ASSA ABLOY, som b.la. er producent og leverandør af porte og læsseramper til industrien, ved man læsseramper udgør et travlt og potentielt farligt miljø.

Brugerne er derfor afhængig af robust hardware, der sikrer, at de får problemfri drift og fysisk sikkerhed. Hos leverandøren lægger man især vægt på at læssebroerne skal være holdbare, sikre og effektive.

Nu introducerer ASSA ABLOY sit nye, fremtidssikrede sortiment af læssebroer, som repræsenterer udviklingen inden for design, teknik og fysisk sikkerhed.

Færre dele – forbedret kvalitet
Det komplette redesign har færre komponenter og en betydeligt forbedret kvalitet end producentens tidligere produkter.

Hele sortimentet er konstrueret med S355 af den højeste kvalitet hele vejen igennem, hvilket gør den stærkere og mere modstandsdygtig, men også lettere og nemmere at installere.

Den banebrydende designtilgang sikrer, ifølge producenten, solid ydeevne, samtidig med at den kræver minimal vedligeholdelse.

- Færre dele mindsker risikoen for, at dele skal udskiftes. Men det er kvaliteten og den fysiske sikkerhed, der gør den til noget særligt.

- Jeg tror ikke, at du kan sammenligne det nye sortiment med nogen andre læssebroer, vi før har fremstillet siger Mads Bertelsen, Product Manager, Docking Solutions.

Intelligent robusthed
Det nye sortiment af læssebroer, der er designet til nemt at kunne integreres med eksisterende læsseramper – og beskytter medarbejderne mod farerne ved læsserampen – forener opkobling og intelligent teknik med slidstærk holdbarhed.

Producenten kalder det intelligent robusthed, fordi læssebroerne nemt og fleksibelt kan håndtere høje lastpunkter for sikker og effektiv lastning og losning.

Via den digitale platform, ASSA ABLOY Insight, kan man øge læssebroens oppetid og driftsikkerhed.

Den indbyggede opkobling giver nemlig mulighed for overvågning, kontrol og adgang til data, så man får et klart og nøjagtigt overblik over driften.

Den hjælper også med at forudse vedligeholdelsesbehov, hvilket sparer tid og penge.

Fjernovervågning
Og i kombination med ASSA ABLOYs IoT-aktiverede dockingporte kan brugerne nyde godt af bekvemmeligheden ved fjernovervågning af status på alle dockingstationer når som helst og hvor som helst.

Leverandøren er da også overbevist om, at det nye sortiment af læssebroer er en ægte gamechanger. En udvikling inden for design og teknik, der åbner op for en ny æra af muligheder for rigtig mange virksomheder.

-hawin

 

5/12 2023
  • Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    industriporte ›Norske Kolly får styr på logistikken på frostlageret med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors
  • Når porte og logistik taler samme sprog

    Når porte og logistik taler samme sprog

    industriporte ›Insight er ASSA ABLOYs nye digitale platform til porte og dockingløsninger, som giver brugeren mulighed for at overvåge alle sine enheder. På den måde er Insight med til at optimere og effektivisere intralogistikken
  • Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    industriporte ›Leverandøren af hegn og porte har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark. Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte virksomhedens samlede brand-position
  • Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    industriporte ›DAN-doors har på forespørgsel fra og i samarbejde med en kunde udviklet en myretæt specialdør til medicinalindustrien
  • Ny hængslet branddør til frostrum

    Ny hængslet branddør til frostrum

    industriporte ›Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI
  • Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    industriporte ›Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland
  • Velkommen til Dual Drive-æraen

    Velkommen til Dual Drive-æraen

    industriporte ›ASSA ABLOY Entrance Systems lancerer ledhejseport til lager- og logistikindustrien med innovativ teknologi, der, ifølge portproducenten, kan revolutionere portløsningerne hos brugerne i industrien
  • Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    industriporte ›Energiforbruget har altid været et fokusområde i logistikbranchen, hvor det i store lagerhaller med frost- eller kølevarer er en tung post i budgettet. DAN-doors oplever da også at energiberegninger på porte er mere efterspurgt end nogensinde