Ny hængslet branddør til frostrumDoor Systems nye EI260-C branddør til frostrum er blevet testet hos DBI, hvor den klarede den vigtige tidsgrænse på mere end 1 time og 8 minutter.

Ny hængslet branddør til frostrum

Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI

Door System har udviklet en ny 1-fløjet hængslet EI260-C branddør til frostrum.

Branddøren er danskproduceret og er blevet testet hos det danske testinstitut Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI).

Døren klarede de vigtige tidsgrænser på i første omgang 1 time og dernæst 1 time og 8 minutter, som giver den flere anvendelsesmuligheder.

Flere ressourcer til udvikling
Den nye frostrumsbranddør har været højt prioriteret hos Door System, men der har generelt været et stort tryk på udviklingsarbejdet hos den østjyske dørproducent, da efterspørgslen på specialtilpassede løsninger har været stærkt stigende.

Det var også baggrunden for, at Door System sidste år ansatte Liubava Znova som udviklingsingeniør.

Liubava Znova, der er uddannet maskiningeniør fra Poltava State Agrarian Academy i Ukraine, har boet i Danmark i 10 år og har flere års erfaring bl.a. med udvikling af selvkørende landbrugsværktøjsbærer-maskiner.

- Efterspørgslen og behovet for dørløsninger, der er tilpasset specifikt til den enkelte kunde, er steget markant de seneste år. Selvfølgelig også i takt med at vi er inde i en periode med stor vækst.

- Det har derfor været rigtigt godt at få Liubava med ombord og styrke vores arbejde med udvikling af dørløsninger og optimering af produkter og processer, fortæller Preben Søndergaard, ejer og direktør i Door System.

Sikkerheden har været i fokus
Preben Søndergaard har været hovedarkitekten bag den nye frostrumsbranddør.

- Vi har i udviklingen af den nye branddør til frostrum haft stor fokus på sikkerheden, fortæller Preben Søndergaard, og fortsætter: 

- Den nye branddør er for eksempel udviklet med et helt nyt greb udvendig med varme og pushbar indvendig, som begge er med til at give en større tryghed og sikkerhed, når man arbejder i frostrummet.

Preben Søndergaard, ejer og direktør i Door System.

EI260-C branddøren til frostrum er testet med murhulsmål 1460 x 2550 mm (lysningsmål 1220 x 2430 mm).

- Da døren holdt i mere end 68 minutter, får vi mulighed for at levere i en dørstørrelse, der er større end den testede dør samt levere døren med flere muligheder.

- Det får vi svar på, når vi modtager den endelige testrapport fra DBI, forklarer Brita Rosenbech, teknisk chef hos Door System.

Branddøren er udstyret med varmetråde ved dørblad og i karm til hindring af kondensdannelse.

Desuden er døren testet med Door Systems almindelige frostrumstætninger, så døren giver optimal tætning og har en god isoleringsevne.

Døren fås både i rustfri og galvaniseret udførelse, og kan leveres som selvlukkende frostrumsbranddør. Døren har hævehængsler, som sikrer, at den går fri af gulvet.

-hawin

 

Om Door System A/S
Door System udvikler, producerer og monterer døre og porte til fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og detailhandlen. Lige siden starten i 1998 har det været virksomhedens grundfilosofi, at dørløsningerne skal være af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at virksomhedens løsninger måske ikke umiddelbart er de billigste på markedet. Men høj driftssikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør det til en favorabel investering set over den samlede levetid.

Alle døre og porte udvikles og produceres på egen fabrik i Hørning, hvor dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet. Virksomheden har egne servicemontører og tilbyder fuld skala serviceaftaler. Door System har distributør i England og Sverige, og de to lande er virksomhedens væsentligste eksportmarkeder. Virksomheden beskæftiger i alt mere end 70 medarbejdere.

31/1 2024
  • Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    industriporte ›Norske Kolly får styr på logistikken på frostlageret med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors
  • Når porte og logistik taler samme sprog

    Når porte og logistik taler samme sprog

    industriporte ›Insight er ASSA ABLOYs nye digitale platform til porte og dockingløsninger, som giver brugeren mulighed for at overvåge alle sine enheder. På den måde er Insight med til at optimere og effektivisere intralogistikken
  • Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    industriporte ›Leverandøren af hegn og porte har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark. Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte virksomhedens samlede brand-position
  • Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    industriporte ›DAN-doors har på forespørgsel fra og i samarbejde med en kunde udviklet en myretæt specialdør til medicinalindustrien
  • Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    industriporte ›Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland
  • Mere oppetid på læssebroen

    Mere oppetid på læssebroen

    industriporte ›Næste generation af ASSA ABLOYs læssebroer hæver barren i selv de mest barske miljøer, hvor stor driftseffektivitet er påkrævet
  • Velkommen til Dual Drive-æraen

    Velkommen til Dual Drive-æraen

    industriporte ›ASSA ABLOY Entrance Systems lancerer ledhejseport til lager- og logistikindustrien med innovativ teknologi, der, ifølge portproducenten, kan revolutionere portløsningerne hos brugerne i industrien
  • Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    industriporte ›Energiforbruget har altid været et fokusområde i logistikbranchen, hvor det i store lagerhaller med frost- eller kølevarer er en tung post i budgettet. DAN-doors oplever da også at energiberegninger på porte er mere efterspurgt end nogensinde