Ny port beskytter mod indbrud  Tektra forhandler producenten Efaflex’ forstærkede hurtigport, Efaprotect, som skaber sikring af høj kvalitet i industri-, lager- og logistikbygninger.

Ny port beskytter mod indbrud

Hvert år forårsager indbrud store skader for flere millioner kroner i industrien. Tektra fører portene, som styrker forsvaret mod indbrud

Indbrud og hærværk på institutioner og virksomheder forårsager hvert år store tab og forsinkelser. Virksomheder kan imidlertid beskytte sig effektivt mod indbrud og tyveri ved at gøre det vanskeligere for gerningsmændene at udføre deres arbejde.

Det er kendsgerninger, som portleverandøren, Tektra, har gjort alvor af at byde ind med løsninger til.

Med den nye serie af de forstærkede hurtigporte, Efaprotect, fra producenten Efaflex kan virksomheder nemlig effektivt beskytte sig mod uønsket besøg.

Efaprotect er udviklet for at give maksimal beskyttelse. Hvad enten formålet er at beskytte bygningen, virksomhedens værdier eller medarbejderne.

Verdens bedste sikkerhed
Den nye serie Efaprotect kombinerer hurtigportens fart med forstærkede låsemekanismer. Porten er meget modstandsdygtig og sørger for maksimal beskyttelse mod indbrud, røveri og hærværk.

Efaflex’ danske forhandler, Tektra, er da også begejstret for at kunne præsentere produktet. Direktør Claus Søndergaard har en klar forventning til, at portene kan være med til at øge sikkerheden på danske arbejdspladser.

- Med Efaprotect tilbyder vi nu det, som vurderes til at være verden sikreste hurtigport. Hvis man ønsker at sikre de svage adgangspunkter i sin bygning, er forstærkningen af porten et oplagt sted at starte.

- Det kan være porte til lageret, ved varemodtagelsen eller de indvendige porte, som adskiller bygningen i sektioner. Serien er den rigtige løsning til ethvert sikkerhedskrav, siger han.

Efaprotect-portene er certificeret i sikkerhedsstandard med modstandsklassificeringerne RC 4, RC 3 og RC 2 i henhold til DIN/TS 18194:2020.

Vedligeholdelsen er minimal for Efaprotect-porten. Det reducerer nedetiden og skaber gode forudsætninger for optimalt logistikflow. 

Specielt porten EFA-SST Secure er certificeret i henhold til modstandsklasse 4 (RC 4) og anses, ifølge Claus Søndergaard, for at være den sikreste højhastighedsport i verden.

Turbofart og robusthed
Automatiske låsemekanismer i begge sider låser porten sikkert hver eneste gang, den lukkes. Værdifuldt gods og højkvalitetsvarer er dermed særdeles godt beskyttet. Blandt andet takket være den ekstremt robuste konstruktion og et drev med forstærkede hængselkæder.

Ud over at porten er forstærket, har den en åbningshastighed på ca. 1,0 meter pr. sekund, mens den lukker med ca. 0,6 meter pr. sekund.

En virksomhed sikrer dermed produktionen og sine værdier så meget som muligt, uden at skulle give afkald på fordelene med en skarp hastighed.

Desuden mindsker portens effektive åbne- og lukkehastigheder risikoen for, at uautoriserede personer kan komme ind i bygningen.

- Der er rigtig mange fordele med Efaprotec. Kvaliteten af porten er gennemtestet, hvilket endvidere minimerer vedligeholdelsen af den. Da mange virksomheder åbner og lukker deres ydre porte mange gange i løbet af en arbejdsdag, er det en afgørende fordel for vores kunder, at portene ikke skal tages ud af drift, siger Claus Søndergaard.

Kom hurtigt i gang
Efaflex har været på det danske marked i mange år og forhandles udelukkende af Tektra.

- Efaflex er specialister i at producere porte til særlige behov. Kombineret med Tektras erfaring i tilretning af portene skaber vi løsninger til kundernes specifikke behov.

- Drejer det sig om store porthuller eller lavtloftede bygninger, sørger vi for de perfekte løsninger. Samtidig er leveringstiderne meget attraktive, hvilket betyder, at vi lever op til selv ret stramme deadlines, lyder det fra Claus Søndergaard.

Han tilføjer:

- Da vi har et stort netværk af montører over hele Danmark, bliver montagen hurtigt overstået. Dermed er processen fra bestilling til ibrugtagelse meget kort.

-hawin

 

 

 

 

Vedligeholdelsen er minimal for Efaprotect-porten. Det reducerer nedetiden og skaber gode forudsætninger for optimalt logistikflow.

 

31/10 2023
  • Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    industriporte ›Norske Kolly får styr på logistikken på frostlageret med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors
  • Når porte og logistik taler samme sprog

    Når porte og logistik taler samme sprog

    industriporte ›Insight er ASSA ABLOYs nye digitale platform til porte og dockingløsninger, som giver brugeren mulighed for at overvåge alle sine enheder. På den måde er Insight med til at optimere og effektivisere intralogistikken
  • Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    industriporte ›Leverandøren af hegn og porte har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark. Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte virksomhedens samlede brand-position
  • Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    industriporte ›DAN-doors har på forespørgsel fra og i samarbejde med en kunde udviklet en myretæt specialdør til medicinalindustrien
  • Ny hængslet branddør til frostrum

    Ny hængslet branddør til frostrum

    industriporte ›Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI
  • Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    industriporte ›Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland
  • Mere oppetid på læssebroen

    Mere oppetid på læssebroen

    industriporte ›Næste generation af ASSA ABLOYs læssebroer hæver barren i selv de mest barske miljøer, hvor stor driftseffektivitet er påkrævet
  • Velkommen til Dual Drive-æraen

    Velkommen til Dual Drive-æraen

    industriporte ›ASSA ABLOY Entrance Systems lancerer ledhejseport til lager- og logistikindustrien med innovativ teknologi, der, ifølge portproducenten, kan revolutionere portløsningerne hos brugerne i industrien