Velkommen til Dual Drive-æraen

Velkommen til Dual Drive-æraen

ASSA ABLOY Entrance Systems lancerer ledhejseport til lager- og logistikindustrien med innovativ teknologi, der, ifølge portproducenten, kan revolutionere portløsningerne hos brugerne i industrien

For at imødekomme industriens voksende krav om større effektivitet, pålidelighed og fysisk sikkerhed har ASSA ABLOY Entrance Systems udviklet ASSA ABLOY OH1142P – en fuldt elektrisk ledhejseport med mulighed for digital integration.

ASSA ABLOY OH1142P er ikke kun en opgradering. Det er en komplet teknologisk omvæltning. Det skyldes alt sammen det, portproducenten kalder ‘Duel Drive’ teknologi – to motorer, der er fuldt integreret i porten og udgør en ny løftemekanisme, som sætter den i stand til at køre hurtigere og mere jævnt og pålideligt end standardledhejseporte.

Dual Drive-teknologien kræver hverken fjedre, wirer eller balancesystemer, hvilket sparer plads og gør installationen meget nemmere.

Det gør også service lettere og hurtigere. Dermed er det, ifølge portproducenten, også et farvel til de komplicerede, tidskrævende og potentielt farlige løsninger og goddag til det enkle, problemfri og sikre setup.

Fra specialiseret hardware til intelligente løsninger
ASSA ABLOY OH1142P forener den høje ydelse, kunderne forventer i deres indgangsløsninger, med intelligent indsigt og livslang service.

Det betyder, at erhvervs- og industrivirksomheder kan optimere deres drift, reducere udgifterne og forbedre arbejdsforholdene.

Som en del af ASSA ABLOYs tilbud om totalløsninger leveres ASSA ABLOY OH1142P Dual Drive med en omfattende digital platform til indgangsstyring ved navn ASSA ABLOY Insight.

Administrationsplatformen giver vigtig indsigt, der giver brugerne mulighed for at optimere strømmen af mennesker og varer. Den nye portløsning kan også købes med livsvarig servicegaranti, der hjælper virksomheder med at få bedre kontrol over deres porte, processer og udgifter.

Anders Ovesen, salgschef hos ASSA ABLOY Entrance Systems.

- Det bliver muligt at overvåge sine porte og processerne med trafik igennem dem langt bedre, end man har kunnet tidligere. Blandt andet kan man se historikken på portaktiviteten. Hvis man har mange porte, kan det været nyttigt, da man kan se, om nogle porte bliver brugt mere end andre.

- Måske giver det bedre flow og større effektivitet at flytte afsendelser af gods i visse tidsrum til andre porte, så man dermed får et mere jævnt og effektivt flow, siger Anders Ovesen, salgschef hos ASSA ABLOY Entrance Systems.

Træd ind i fremtiden
Det er endvidere muligt at styre aflåsningen af portene i selvvalgte intervaller. Blandt andet kan man styre dem, så de er låste, når de lukker ned.

Hvis chaufføren, der skal læsse varer af, kører til rampen uden at have tjekket, hvilken port der skal bruges, er det altså nødvendigt at benytte en anden port som aftalt.

Det forhindrer flaskehalse og styrker den interne varehåndtering. Det er samtidig muligt at deaktivere låsningen fra centralt hold, hvis der skulle være behov for det.

Anders Ovesen kommer ind på, at en hastig stigning i forbrugernes krav har øget presset på industrivirksomheder over hele verden.

I logistikindustrien betyder det, at der er behov for effektive og optimale processer. Det avancerede design, muligheden for intelligent indsigt i arbejdsprocesserne og forebyggende pleje er funktioner og fordele, som karakteriserer portleverandørens produkter og tilsammen bidrager til at optimere driften og øge den fysiske sikkerhed for medarbejdere og udstyr.

- Med denne nye form for intelligent ledhejseport imødekommer vi de udfordringer, som industrierne står over for i dag og i fremtiden. Med løsningen bliver det muligt både at effektivisere logistikflowet, minimere vedligehold og reducere nedetid og omkostninger, siger Anders Ovesen.

-hawin

 

16/11 2023
  • Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

    industriporte ›Norske Kolly får styr på logistikken på frostlageret med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors
  • Når porte og logistik taler samme sprog

    Når porte og logistik taler samme sprog

    industriporte ›Insight er ASSA ABLOYs nye digitale platform til porte og dockingløsninger, som giver brugeren mulighed for at overvåge alle sine enheder. På den måde er Insight med til at optimere og effektivisere intralogistikken
  • Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    industriporte ›Leverandøren af hegn og porte har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark. Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte virksomhedens samlede brand-position
  • Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    industriporte ›DAN-doors har på forespørgsel fra og i samarbejde med en kunde udviklet en myretæt specialdør til medicinalindustrien
  • Ny hængslet branddør til frostrum

    Ny hængslet branddør til frostrum

    industriporte ›Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI
  • Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    industriporte ›Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland
  • Mere oppetid på læssebroen

    Mere oppetid på læssebroen

    industriporte ›Næste generation af ASSA ABLOYs læssebroer hæver barren i selv de mest barske miljøer, hvor stor driftseffektivitet er påkrævet
  • Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    Efterspørgsel på energiberegninger for porte

    industriporte ›Energiforbruget har altid været et fokusområde i logistikbranchen, hvor det i store lagerhaller med frost- eller kølevarer er en tung post i budgettet. DAN-doors oplever da også at energiberegninger på porte er mere efterspurgt end nogensinde