Dansk Halbyggeri vinder på detailsegmentet

Dansk Halbyggeri vinder på detailsegmentet

Dansk Halbyggeri vinder stadig flere sager indenfor butikker og detail. Det seneste projekt for Idémøbler i Roskilde bliver nu efterfulgt af 700 kvadratmeter for Fri Bikeshop i Svendborg. Entreprenøren blev valgt på anbefaling fra andre detailbutikker

Anbefalinger fra andre detailbutikker er afgørende, når der skal vælges entreprenør til at skabe den gode indkøbsoplevelse. Det mærkes hos Dansk Halbyggeri, som vinder stadigt flere sager indenfor detailsegmentet.  I Svendborg har Dansk Halbyggeri netop fået til opgave at opføre 700 kvadratmeter moderne butikslokaler til cykler, der kan købes eller leases.

Dansk Halbyggeri er valgt til opgaven, fordi butiksindehaver Bjørn Smith havde hørt godt om Dansk Halbyggeris andre detailbutikker og fundet en god løsning til en pris.

Direktør Mogens Laustsen fra Dansk Halbyggeri bekræfter, at referencer indenfor detailsegmentet er afgørende:

- Dansk Detailhandel arbejder typisk med meget skarpe budgetter. Det øger behovet for gennemprøvede koncepter og for referencebyggerier, der ligger tæt op af opgaven. Det giver tryghed for at både pris og kvalitet holder.

I Svendborg har Fri Bikeshop drevet butik og værksted i bydelen Tved siden 2009 og undervejs udvidet flere gange i årenes løb samt etableret en sattelitafdeling i centrum af Svendborg. I forbindelse med det nye byggeri ændrer Fri Bikeshop Svendborg på hele sin indretning. De nuværende butikslokaler omdannes til værksted og personalerum. Lagerlokaler, som tidligere har været i overskud og derfor er udlejede til en anden virksomhed, inddrages til cykellager.

Udover salg fra butik, henter og bringer Fri Bikeshop cykler, der skal repareres og udfører serviceeftersyn på cykler som er leaset ud til kommunen, hoteller og efterskoler i området. På sigt vil butikken også tilbyde leasing af dyre racercykler og mountainbikes til private.

-hawin

4/12 2017