Cykelgrossist har samlet sit lager i Viby J

Cykelgrossist har samlet sit lager i Viby J

Med et nyt højlager har Søndergaard & Sønner fået 600 pallepladser ekstra, da lagerplads nu måles i kubikmeter istedet for kvadratmeter

Søndergaard & Sønner A/S i Viby J ved Aarhus, som er en af Danmarks førende distributører af reservedele til cykler, har nu taget et nyt højlager i brug, og dermed fået samlet sit lager på én adresse efter flere år med lagre, spredt rundt omkring i Aarhus. 

Søndergaard & Sønner A/S er et 105 år gammelt familiefirma – etableret i 1913 af Adolf Søndergaard som grossistforretning med cykler i lejede lokaler i Frederiksgade 75-77, Aarhus. Ret hurtigt kom hans bror A. S. Weiling med i firmaet, som blev udbygget med motorcykler, symaskiner og radioer.

Siden 1975 har Skanderborgvej 124-126 i Viby J.været firmaets domicil, og flere gange er der udvidet med nye haller
på grunden, indtil der ikke var mulighed for at gøre mere.
Derfor har Søndergaard & Sønner A/S i flere år måttet leje lagerplads hos en nabo. I perioder gav en god kunde grønt lys til at placere 100 paller med cykelreservedele på sin grund. Desuden måtte firmaet selv supplere lagerpladsen med 6 containere på P-pladsen på Fabriksvej 3.Men nu er ny hal – et højlager med en frihøjde på 8 meter – netop taget i brug. Hallen er opført af Horsens-entreprenøren BASE Erhverv as som totalentreprise. Højlageret blev bygget ved lidt af en tilfældighed, idet adm. direktør Henrik Søndergaard blev informeret om, at bygningsregulativet var blevet ændret, så det nu ville være muligt at bygge 3 kubikmeter pr. kvadratmeter areal. Og det var en god nyhed for firmaet med pladsproblemer:

- Vi fylder meget volumenmæssigt, fordi cykelhandlernes lager reelt ligger hos os. Med det nye højlager har vi vundet cirka 600 pallepladser, og det glæder vi os over. Vi har en frihøjde på 8 meter, og vi har brug for kubikmeter mere end kvadratmeter, så med en frihøjde, 2 meter højere end vort eksisterende lager, udnytter vi loftshøjden – og det er blevet rigtig fint, siger Henrik Søndergaard, og fortsætter:

 -Med den nye bygning har vi i virkeligheden ikke udvidet, men sådan set 'bare' fået vort lager hjem. Og vi er bestemt glade for at slippe for containerne, der er noget bras at arbejde med, for de reservedele, vi skal bruge, ligger jo som regel altid inderst – og nederst. Nu kan vi arbejde hurtigt og smidigt i højlageret – med cirka 600 nye pallepladser. Det glæder os meget, og vi kan på det varmeste anbefale BASE Erhverv, der har været en fornøjelse at arbejde sammen med, siger Henrik Søndergaard.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

7/6 2018

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder