Edström Logistik satser på Kardex Remstars nyeste lagerautomatLR35 sikrer hurtig plukketid for alle størrelse enheder. Men en operatør plukker en ordre, forbereder automaten den næste, som sendes frem på drejebordet, så snart plukningen er færdig.

Edström Logistik satser på Kardex Remstars nyeste lagerautomat

Indretning med den fleksible LR35 var afgørende, da økologisk madproducent skulle vælge ny logistikudbyder

To LR35 lagerautomater fra virksomheden Kardex Remstar bliver i løbet af sommeren installeret i det 6300 kvadratmeter store nye lager, logistikvirksomheden Edström har opført i Stockholmsområdet.

Lageret supplerer de i alt 20.000 kvadratmeter, Edström Logistik tillige har udbygget sine eksisterende bygninger i Stockholm og Malmø med som en naturlig følge af den stigende interesse for TPL – tredjepartslogistik- løsninger.

Den vertikale Kardex Remstar LR35 blev sidste år introduceret af Kardex Remstar som en helt ny generation af lagerautomater, og er den første i en serie ved navn Vertical Buffer Module.

Høj pluksikkerhed som krav

Automaten har en meget høj effektivitet og fleksibilitet, og fremhæves især for sin evne til at håndtere og mixe både varer og kasser i mange forskellige størrelser både hurtigt og præcist og i forskellige højder.

Det betyder bl.a. at lagermedarbejderne kan få plukket varer til flere ordrer på samme tid, og det øger effektiviteten betragteligt.

Det er også de egenskaber, svenske Biofood var ude efter, da virksomheden søgte en ny leverandør af TPL. Biofood, som importerer og distribuerer økologiske fødevarer, havde som krav, at den nye logistikpartner skulle kunne levere en hurtig løsning med høj pluksikkerhed. Og beslutningen om installationen af de to Kardex Remstar automater blev den afgørende faktor for, at Biofood valgte Edström Logistik.

-lipe

 

 

 

 

Læs mere om lagerindretning

19/5 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder