Egne reoler og Lithium-ion-batterier i sortimentet

Egne reoler og Lithium-ion-batterier i sortimentet

Toyota har i den seneste tid lanceret flere nyheder. Med egne reolløsninger, eget Lithium-ion batteribrand og en travlt beskæftiget AGV-afdeling er man i stand til at lave skræddersyede løsninger til kunderne

Af Hans Windeløv

Toyota Material Handling, der traditionelt er kendt for sine gaffeltruck, er gået live med reolløsninger og leverer sit helt eget brand, Toyota Racking, til kunderne. Det er nemlig vigtigt, at Toyota er konkurrencedygtig inden for stort set alle produkter til lagerindretning.

Som administrerende direktør i Toyota Material Handling Danmark, Troels Christensen, forklarer, giver det rigtig god mening, at kunderne kun skal henvende sig et sted, når de skal have leveret inventar og logistikudstyr til lageret.

- Vi har haft god efterspørgsel på vores reolløsninger, og det er blevet et stort fokusområde for os. Nu har vi helhedsmæssige løsninger til hele lageret og logistikcentret in-house og kan altså levere både stand-alone udstyr og de integrerede løsninger, hvor mange elementer spiller sammen, siger Troels Christensen.

Tilført know-how

Med sine reoler og shuttleløsninger, conveyerbaner, truck og AGV’er har man dermed fået flere strenge at spille på. Og med ansættelsen af erfarne reolfolk har Toyota hentet kompetencer ind udefra og har etableret en afdeling i Danmark, som tager sig af reolleverancerne herhjemme.

- Vi har fået tilført en masse know-how, og sammen med vore andre afdelinger er vi i stand til at levere de løsninger, kunderne har behov for. Vi rådgiver og har dialogen med kunderne, og sammen finder vi ud af, hvad der skaber det bedste flow, den højeste effektivitet og mest værdi på lageret og i virksomheden sammenholdt med omkostningerne, siger Troels Christensen.

Hurtig afklaring med kunderne

Måske spiller en ny reolløsning med shuttleteknologi bedre sammen med en AGV-løsning end brug af flere traditionelle lagertruck i det eksisterende reol-setup.

- Det er scenarier som disse sammenholdt med investeringer og tilbagebetalingstid, vi nu hurtigt kan afklare for kunderne, siger Troels Christensen.

Han kommer ind på, at Toyota også oplever stigende interesse for både førerløse truck og for lagertruck med Toyotas egne Lithium-ion-batterier.

- Vores afdeling for førerløse truck, AGV’erne, har rigtigt travlt, da automatisering finder hastigt frem. Både hos store, mellemstore og efterhånden også mindre virksomheder. Og med lanceringen af vores egne Lithium-ion batterier sidste år har vi opnået mange fordele, da vi selv sikrer både kvaliteten og priserne.

 

 

Læs mere om lagerindretning

30/4 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder