Hans Schourup bygger op i Grønland

Hans Schourup bygger op i Grønland

Royal Greenland har valgt den danske leverandør til modernisering af tre varelagre, som er designet til at understøtte produktionen på de tre tilhørende fabrikker

 

Hver fabrik er specialiseret i at bearbejde konkrete fiskeprodukter, og det giver forskellige behov for opbevaring af både råvarer og færdigvarer.
Royal Greenland har indgået samarbejde med Hans Schourup om udskiftning, opbygning og montering af tre komplette anlæg med moderne, mobile pallereoler i henholdsvis Ilulissat og Qasigiannguit, som ligger omkring Diskobugten på den grønlandske midt-vestkyst og Sisimiut, der ligger lidt længere sydpå.Salgsdirektør i Hans Schourup, Christian Haldager siger om aftalen:

- Vi står her foran en leverance, som er på Royal Greenlands helt egne præmisser, og hvor moderniseringen af hvert lager vil give effektiviseringsgevinster mange år frem i tiden.
Teknologisk er der sket en del med pallereoler på mobile vogne: I dag er sikkerheden f. eks. styret af sensorer,  så betjeningen kan i dag styres fra trucken.
Det sparer tid på betjeningen af anlægget med mobile pallereoler i forhold til for år tilbage, da det første fryselager blev bygget, hvor det var manuelle påkørselssensorer, der afgjorde et sikkerhedsstop.

Anlæggene skal stå færdige i september 2019.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

10/6 2019

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder