IDEmøbler vælger Dansk Halbyggeri til at opføre ny butik

IDEmøbler vælger Dansk Halbyggeri til at opføre ny butik

Med et massivt fokus på den gode kundeoplevelse er IDEmøbler inde i en god udvikling og åbner nye butikker flere steder i landet. Dansk Halbyggeri er valgt til at opføre ny møbelbutik i Roskilde

Det går godt hos IDdesign, som er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning. IDdesign driver detailhandel under brands som ILVA og IDEmøbler, og som en bevidst strategi om kundefokus, fokus på bedre kundeservice og øgede markedsandele, åbnes nye butikker og de eksisterende flyttes og moderniseres.

Derfor opfører Dansk Halbyggeri nu en ny butik med tilhørende lager på i alt 3.000 kvadratmeter i to etager til IDEmøbler i Roskilde. Byggeriet opføres på Københavnsvej på et af de mest eksponerede hjørner og en af de bedst beliggende grunde i byen. Fra Dansk Halbyggeri lyder det:

- Der bygges i dag større detailbutikker end nogensinde, og detailkæderne har fuld fokus på kundernes indkøbsoplevelse. Når vi  bygger en ny detailbutik ved vi, hvad der skal til, for at den opfylder alle gældende normer og krav for den type erhvervsbyggeri og for at der kan skabes en god kundeoplevelse for slutkunden, siger Mogens Laustsen fra Dansk Halbyggeri.

Det indledende arbejde er begyndt, og selve byggeriet starter også rigtigt op i løbet af januar. Byggeriet er en typisk bygning med bærende konstruktioner i stål og beton, som Dansk Halbyggeri opfører rigtig mange af.

-hawin

Om projektet:

Bygherre: Jysk Holding A/S og Københavnsvej 117-125 ApS

Arkitekter: Viva Arkitekter

Rådgivende Ingeniør: Viggo Madsen

Totalentreprise: Dansk Halbyggeri og Adapter

Læs mere om lagerindretning

23/1 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder