jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Mercedesspecialist har indviet nyt halbyggeriFoto: Gørløse Autoimport

Mercedesspecialist har indviet nyt halbyggeri

Dansk Halbyggeri leverer stort etapebyggeri til Mercedes-specialisten Gørløse Autoimport, der samler sine aktiviteter på én adresse i Slangerup

Gørløse Autoimport har klippet den røde snor og erklæret første etape af sit nye domicil for åbent. Dansk Halbyggeri har leveret byggeriets første fem bygninger på i alt ca.4000 m², hvor Gørløse Autoimport vil samle alle sine aktiviteter.

Mercedes-specialisten er vokset ud af sine nuværende bygninger. De ligger i Gørløse og i Slangerup, hvilket har været en logistisk udfordring i hverdagen. Nu er virksomheden i fuld gang med at samle og flytte hele reservedelslageret og afdelingen for ophug ind i det nye domicil på Rassigvangen i Slangerup.

Når hele byggeriet står færdigt, skal Gørløse Autoimports salgs- og værkstedsafdelinger også flyttes fra Gørløse til Slangerup. Virksomheden har udsigt til at spare meget tid, besvær og brændstof ved at skære afstanden mellem afdelinger. Samtidigt er hvert eneste aspekt af indretningen præcist tilpasset behovene.

- Når vi samler både vores reservedelslager, autoophug og vores bilsalg ét sted, får vi et godt udgangspunkt for vores videre vækst, forklarer Flemming Thingmand Henriksen fra Gørløse Autoimport.

Fleksibelt forløb gav stor værdi
Det samlede byggeri bliver forventeligt på omkring 7.000 m², og Gørløse Autoimport har selv stået for dele af byggeriet. Derfor har det været vigtigt for virksomheden at dele byggeriet op i etaper og forhandle priser med lokale håndværkere.

- Det har givet stor værdi for os, at vi har kunnet ændre ting under forløbet og ikke har været låst helt fast på det tegnede projekt. Dansk Halbyggeri har tegnet hele projektet og lavet råhuset på første etape. Fremover vil jeg nok lade dem udføre en større del af byggeriet, så jeg kan spare min egen tid. Det er nemmere, at det kun er én, der laver det hele, siger Flemming Thingmand Henriksen fra Gørløse Autoimport.

-lipe

Læs mere om lagerindretning

11/9 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder