Specialist i mobilitet gearer op og skifter navn

Specialist i mobilitet gearer op og skifter navn

Efter turbulente år og en vellykket turnaround fokuserer ny ledelse i UB-let på opgradering af design og udvikling til blandt andet industri, byggeri og transport. For at markere gearskiftet ændrer firmaet nu navn til IMMO .

I begyndelsen af 2018 trådte Jacob Gerdes til som ny direktør og hovedaktionær. Han er dermed blevet en del af ejerkredsen af medarbejdere, som efter en konkurs i 2014 rekonstruerede UB-let.

Ejerkredsen bag UB-lets rekonstruktion fokuserede allerede dengang på at udvide markedet ved at satse på at udvikle nye produkter, som kan bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet inden for de fleste brancher. Indsatsen giver nu de første resultater:

- I årets første otte måneder har vi omsat for det samme som i hele 2017, og det er en positiv begyndelse, siger administrerende direktør Jacob Gerdes.

- Fra første bekendtskab med virksomheden blev jeg grebet af fremtidsmulighederne og ikke mindst af de særdeles meningsfulde produkter og opgaver, som vi arbejder med.

Bedre arbejdsmiljø giver muligheder for IMMO

Det øgede fokus på arbejdsmiljø åbner for nye muligheder for motoriserede maskiner, der kan hjælpe med løfte-, skubbe-, trække- og vrideopgaver.  IMMO satser derfor på at udvide programmet af standardmaskiner samt tilbyde individuelt skræddersyede maskiner, der løser nyopståede behov/påbud for aflastning af manuelt arbejde. 

- I mange brancher og virksomheder findes der jobfunktioner, hvor behovet er stort for at forebygge problemer med bevægeapparatet ved at afhjælpe tunge løft. Det kan være på byggepladser, værksteder. i lufthavne og mange andre steder i industrien, forklarer Jacob Gerdes.

- Der er så mange vigtige opgaver, der kan løses med vores viden og opfindsomhed, og vi får flere og flere spændende opgaver fra kunderne.

Produktionen bliver i Danmark

Hos IMMO tror ledelsen og ejerkredsen på, at dansk er bedst. Elmotorerne og produkterne bygges på fabrikken i Vejle, hvor produktionen er blevet optimeret.

- I Danmark skal vi leve af høj kvalitet og hurtig reaktion på kundernes behov. Og det kan vi bedst levere, når vi selv bygger produkterne på vores egen fabrik i Danmark, siger Jacob Gerdes.

IMMO står også for miljøvenlighed og bæredygtighed, som tænkes ind i alle led af produktion og indkøb – og i holdbarhed:

- Vi tror på et paradigme skifte i den måde, vi som erhvervsfolk handler og tænker på, for eksempel den cirkulære økonomi. Vi bor i en by, Vejle, der er udtaget til Global Resilient 100 City, der i sin enkelthed går ud på at opnå bæredygtighed i alle henseender. Det kan vi tilslutte os med vores produkter og kan med sindsro sige, at vores produkter fuldt ud lever op til dette, siger Jacob Gerdes.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

4/9 2018

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder