SSI Schäfers lagerkasser tager kegler

SSI Schäfers lagerkasser tager kegler

Siden slutningen af april har SSI Schäfer kunnet kalde sig \'Best logistics brand\'. Den 20. april fik virksomheden nemlig førstepladsen i kategorien lagerkasser

Når 'Best brand'-prisen bliver uddelt er er supply chain managers, logistikchefer og andre eksperter fra branchen der vurderer, hvilke firmaer, som er de bedste.

I år blev hele 170 forskellige brands i 11 kategorier vurderet. Det er blandt andet læserne af Tysklands førende logistikmagasin, Logistik Heute, og medlemmer af den tyske logistikforening, Bundesvereinigung Logistik (BVL), som har kåret SSI Schäfer til det bedste brand.

Klaus Tersteegen, administrerende direktør for SSI Schäfer i Neunkirchen, Tyskland, fortæller om titlen:

- Det er en ære at blive kåret til bedste logistikbrand i kategorien lagerkasser. Kasser af forskellige typer har altid været en uundværlig del af vores succes. De danner selve grundlaget for både vores produkt- og løsningsportefølje og for vores underliggende modulære designstrategi. Vi er meget glade for, at vores kunder fortsat sætter deres lid til vores kasser og vores brand.

SSI Schäfer kan se tilbage på en lang tradition med kasser. Fritz Schäfer grundlagde i 1937 virksomheden i sit navn og specialiserede sig i fabriksproduktion af blikprodukter.

I 1950 oplevede virksomheden et gennembrud med lanceringen af kasser til mælkeflasker og allerede tre år senere nåede virksomheden endnu en milepæl, nemlig udviklingen af plukkekassen Lager-Fix – en stabelbar kasse med en åbning i fronten.

Kasserne var selve omdrejningspunktet for designet af SSI Schäfers første løsninger til intern logistik.

Hyldestørrelserne i reolerne blev nøjagtig afstemt efter kassernes dimensioner, og dermed var virksomhedens modulære design strategi grundlagt.

Siden da har SSI Schäfer fortsat udvidet sin produktportefølje og producerer nu manuelle, semi-automatiske og fuldautomatiske logistiksystemer med tilhørende softwareløsninger. Det, der startede som en enkeltmandsvirksomhed, blev senere til det en global leverandør af lager- og logistiksystemer.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

17/6 2016

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder