jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Super-optimeret byggeri skal styrke logistikken

Super-optimeret byggeri skal styrke logistikken

Scanpipe bygger sig til en hurtige logistik med sine nye lager- og produktionsfaciliteter i 4.600 m2 stort domicil i Odense

For godt en måned siden lancerede Scanpipe sit nye leveringskoncept, som garanterer håndværkerne deres bestilte varer væsentligt hurtigere. Placeringen og designet af det nye byggeri skal blandt andet gøre det muligt for Scanpipe at rykke hurtigt ud med alle deres løsninger.

Den hurtige udrykning er en grundlæggende præmis for byggeriet – og derfor tænkt ind fra starten af bygherren og dennes logistikrådgiver ”Logi Systems”.

- Kombinationen af produktion, lager og kontorer går virkelig op i en højere enhed her, så varerne kan komme afsted uden forsinkelser. Vi oplever et stigende fokus på den slags gennemtænkte logistikløsninger, når vi skal bygge nyt for virksomheder. På Hvidkærvej har man også sørget for, at byggeriet er placeret, så det er let at udvide, hvis væksten fortsætter for Scanpipe, fortæller Per Henriksen, Partner i KTerhvervsbyg A/S.

På adressen Holkebjergvej 150 i Odense rejser den nye kontorbygning sig i to etager på i alt 560 kvadratmeter. De resterende godt 4.000 kvadratmeter fordeles på to bygninger til lager og produktion. Uden om byggeriet etableres desuden parkeringspladser, læsseområde og grønne områder.

-hawin

Læs mere om lagerindretning

13/9 2017

Affugtning

Afspærringsværn

Dækreoler

Eftersyn af lagerinventar

Gitterbure - Rullebure

Gittervægge

Grenreoler

Gulvafmærkning

Hyldereoler

Kasser og beholdere

Lagerautomater

Lagerreoler

Mezzaninsystemer

Miniloadlager

Modulkontorer

Opmærkning

Pakkeborde

Pallereoler

Rabatkoder

Rådgivning

Reoler til materialeforsyning

Volumenreoler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder