Optimal lagerstyring gavner kunderne

Optimal lagerstyring gavner kunderne

Nyt lagerstyringssystem løfter Danske Fragtmænd til nyt niveau og gør virksomheden mere effektiv og konkurrecedygtig

I sommeren 2015 begyndte Danske Fragtmænd at skifte til et nyt lagerstyringssystem fra Nyce.Logic, da man ønskede et stabilt og driftssikkert system. I dag er virksomheden blevet mere effektiv og konkurrencedygtig, idet man ekspederer flere ordrer end tidligere.

Med integrationen af Nyce.Logic WMS fik man en helt ny software-platform med nye funktioner og værktøjer, der på sigt ville kunne optimere processerne og dermed lette arbejdsgangene for medarbejderne.

- Allerede nu kan vi, på de lagre hvor vi begyndte først, se, at vi har øget vores produktivitet. Med valget af Nyce.Logic WMS fik Danske Fragtmænd mulighed for at tilbyde kunderne et langt mere brugervenligt system både hvad angår de individuelle funktioner og designet, forklarer projektleder, Jens Peder Bjerg.

Vellykket integration trods udfordringer

Kunderne har været glade for skiftet. Det skyldes ikke mindst at Danske Fragtmænd i dag er blevet mere konkurrencedygtige og effektive.

- vi ekspederer flere ordrer i timen end tidligere. Derudover indgik der i det nye system blandt andet en ny webportal, som en lang række kunder benytter sig af. Her kan vi give vore kunder adgang til deres eget lager, og her ligger der langt flere muligheder, end vi udnytter i dag.

Til trods for en række udfordringer i integrationen, herunder at medarbejderne oplever at kendte og indarbejdede rutiner skal ændres, er integrationen forløbet planmæssigt. Jens Peder Bjerg fortsætter:

- Ved årsskiftet var alle Danske Fragtmænds lagersites på det nye system, så nu går vi i gang med at optimere den lokale drift under anvendelse af de driftsdata, som løbende opsamles i systemet.

Et samarbejde med ændret karakter

For Nyce.Logic har samarbejdet ændret karakter, da projektet nu går fra implementering til daglig drift og udvikling.

Om samarbejdet fortæller Magnus Nygren, direktør for Nyce.Logic:

- Efter den indledende implementeringsfase anvender Danske Fragtmænd A/S nu vores produkt på en måde som gør, at vi skaber mest muligt gavn hos deres kunder. Med interne ressourcer kan de nu nemt og effektivt selv igangsætte og drifte sine kunder.

Han tilføjer:

- Fra vores side handler det nu om at bidrage med ekspertise i de mest komplicerede systemspørgsmål, samt at identificere og udvikle de områder som gør at vores produkt i endnu højere grad kan støtte Danske Fragtmænds lagervirksomhed.

-hawin

Læs mere om lagerstyring

11/1 2018