jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

SSI Schäfer fordobler antallet af medarbejdereKøbsaftalen blev underskrevet d. 3. august af administrerende direktør for SSI Schäfer North & East Europe, Ole Madsen, og SNS Nodalas administrerende direktør Einars Kizjalo

SSI Schäfer fordobler antallet af medarbejdere

Med etableringen i Letland får det jyske hovedkontor i Hadsund ansvaret for 17 lande i Nord- og Østeuropa

Blækket er kun lige tørt på den underskrift, som fordobler medarbejderantallet til 400 ansatte hos lager- og logistikeksperten SSI Schäfer North & East Europe.

Hovedkontoret ligger i Hadsund – for mange en ukendt mindre fjordby i det nordlige Jylland -  men for den store tyske specialist inden for lager- og logistiksystemer, er Hadsund velkendt. For her ligger hovedkontoret for North & East Europe, som tæller  16 lande fra Danmark i vest til Rusland i øst.

Indtil for ganske nylig bestod regionen af fem lokale salgskontorer i henholdsvis Danmark, Sverige, Finland Ukraine og Rusland, men med overtagelsen af virksomheden SNS Nodala i Letland, udvides regionen med ikke blot endnu et salgskontor, men også med 200 nye medarbejdere. Dermed er antallet af medarbejdere oppe på 400, og det gør SSI Schäfer North & East Europe til en af de største leverandører af lager- og logistikudstyr i regionen.

Velkendt samarbejdspartner
SNS Nodala er ikke en ukendt spiller på markedet for SSI Schäfer. Virksomheden har siden 1998 fungeret som salgsagent for SSI Schäfer koncernen, og er derfor allerede godt kendt med SSI Schäfers produktportefølje og historie. At blive en integreret del af SSI Schäfer var derfor heller ikke et svært valg, forklarer SNS Nodalas administrerende direktør, Einars Kizjalo.

- Vi har i næsten 20 år haft et rigtig godt samarbejde med SSI Schäfer, så da de begyndte at vise interesse for SNS Nodala, tog vi det som en anerkendelse af det arbejde, vi har udført. Alle i branchen ved, hvem den vigtigste spiller på markedet er, så at blive inviteret indenfor, tog vi selvfølgelig som et stor skulderklap, siger direktøren.

Gennem årene har SNS Nodala ikke blot fungeret som salgsagentur, men har også været en fast installationspartner for SSI Schäfer koncernen. Af de 200 medarbejdere er de 150 ansat i virksomhedens installationsafdeling, og de har stor erfaring med installation af SSI Schäfer projekter - ikke blot i Letland men i hele verden. Virksomhedens erfaring og kompetencer inden for SSI Schäfer installationer var også medvirkende til interessen fra SSI Schäfer.

- Med tilføjelsen af en stor installationsafdeling sikrer vi kvalitet og kompetence i installationen af vore totalløsninger til lageret. Ved at installere med egne folk sikrer vi ligeledes arbejdsmiljø, sikkerhed, myndighedskrav og EU standarder overfor vore kunder, siger regionens administrerende direktør, Ole Madsen.

Med overtagelsen af den lettiske virksomhed forventer SSI Schäfer at udvide sit forretningsområde i de baltiske lande.

 

 

Læs mere om lagerstyring

25/8 2016