Det skal du huske, når du flytter hjemmefra

Det skal du huske, når du flytter hjemmefra

ANNONCE: Det er en stor beslutning at flytte hjemmefra, og det er ikke altid bare lige.

Det er til gengæld også rigtig fedt. Det er en kæmpe frihed, men samtidig også et kæmpe ansvar. Der er naturligvis forskellige faktorer, der er vigtige at tænke på, når du skal flytte.

Inden du flytter

Før du flytter, bør du overveje grundigt, hvad det er, du går ind til. Det er en rigtig god idé at lægge et budget. Både et budget over selve flytningen. Hvad har du brug for af penge til depositum, møbler osv. Du skal huske, at der skal bruges penge på rigtig mange ting, som du ikke lige har overvejet i første omgang. Sådan noget som støvsuger, tørrestativ, rullegardiner eller lign. Lav nogle budgetter og skriv en liste over ALT, hvad du har brug for og en cirkapris. Så undgår du, at du pludselig står og ikke har råd til det.

Hvordan skal du flytte?

Når først du har styr på økonomien og alt det praktiske, er det bare med at få flyttet. Men skal du selv flytte dine ting, eller har du brug for hjælpe fra et flyttefirma? Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange ting, du har, der skal flyttes. Med et flyttefirma er du sikker på, at tingene kommer sikkert frem og du slipper selv for alt besværet. Har du til gengæld ikke særlig mange ting, kan du sagtens klare det selv med en almindelig bil.

Gør det til en vane at spare

Du ved helt sikkert godt, at det er nødvendigt at spare, når du flytter hjemmefra. Men sørg for at gøre det til en vane lige med det samme, så du ikke først vænner dig til at bruge lidt for mange penge. Led hele tiden efter gode tilbud og undgå for mange spontane køb.

 

Læs mere om transport & distribution

13/9 2019
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions