Transport af våben er ikke lige ud af landevejen

Transport af våben er ikke lige ud af landevejen

ANNONCE: I Danmark har vi en meget striks våbenlov, der gør, at privatpersoner kun må bære og/eller transportere våben, hvis de har specialtilladelse fra politiet.

Det gælder for eksempel for hjemmeværnsfolk samt jægere, og selv der er man underlagt meget strikse begrænsninger. Efter den seneste stramning af loven må man heller ikke bære kniv som privatperson. Du må selvfølgelig godt komme køkkenknivene, du lige har købt i en pose og transportere dem hjem selv, men det går ikke, at du har pakket dem ud af emballagen, førend du er hjemme hos dig selv. Så ikke noget med at pakke dem ud i bybussen på vej hjem.

Brug sikkerhedsgodkendt firma til våbentransport

Har du en eller anden type våben eller ammunition, du skal have fragtet, så skal du henvende dig til en autoriseret kurerservice, der er sikkerhedsgodkendt til netop denne type specialtransport. Det er nemt og sikkert, og så behøver du ikke bekymre dig om at indhente tilladelse ved politiet. Den del sørger kurerfirmaet for. Et eksempel på en sådan virksomhed kunne være Brande Kurérservice, der tilbyder sikker våbentransport samt øvrig kurerservice. Firmaet ligger i Brande men kører i hele landet.

Kurerservice til specialopgaver

Det gælder både for virksomheder og private, at de fra tid til anden har ting, der skal transporteres, hvor det giver god mening at bruge et kurerfirma. Skulle dette behov opstå er der nogle ting, man kan anbefales at tage stilling til: området (hvor bor du, og hvor skal emnet transporteres til og fra), prisen, mulige leveringstidspunkter (arbejdes der for eksempel om aftenen, natten eller i weekenden) og firmaets ry. Sidstnævnte kan tjekkes på nettet. Husk dog at være opmærksom på, at der er en bias mod negative anmeldelser. Vi er simpelthen mere tilbøjelige til at sige vores mening om virksomheder, hvis den er negativ.

 

 

 

 

 

Læs mere om transport & distribution

13/9 2019
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.