jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

STILL hædret for sin innovation

STILL hædret for sin innovation

STILL er blevet kåret som en af de førende innovatører blandt tyske SMV'ere og kan nu bryste sig af at tilhøre Top 100 blandt de førende innovatører i år

Prisen blev for nylig uddelt for 24. gang i træk, og intralogistik-specialisten fra Hamborg overbeviste juryen, som er sammensat at uafhængige eksperter, med sit succesfulde innovationsarbejde og udadvendte fokus.

Robotteknologi og digitalisering er i øjeblikket blandt de store emner i maskinindustrien. For STILL GmbH, som længe har hørt til verdens førende udbydere af tilpassede intralogistiske løsninger, har disse emner allerede været på dagsordenen i lang tid. Det skyldes, at STILL, som nu er belønnet med TOP 100 Award, har udviklet iGo neo CX 20 :
Verdens første autonome horisontelle ordreplukker, der selv kan finde rundt på lageret, mens den følger ordreplukkeren, uanset hvor han eller hun går. Trucken er udstyret med sensorer, der skaber et kort over omgivelserne inden for en radius på 15 meter. Hvis operatøren skifter til autonom tilstand, følger trucken efter sin operatør, uanset hvor han eller hun går.

Den autonome plukketrucks fordel er dens forbløffende genkendelseskraft, hvilket giver en væsentligt højere ydeevne. Dr. Henry Puhl, bestyrelsesformand i STILL GmbH, forklarer:

- STILL overbeviser igen vore kunder med den autonome ordreplukketruck, der arbejder mere effektivt og produktivt i alle omgivelser, når 'følg-med-funktionen' aktiveres.
Vore kunder skifter til den nye autonome ordreplukketruck, da det giver gevinster på op til 47 % i forhold til en traditionel ordreplukketruck.

Puhl tilføjer:
- For mig betyder innovation i vores virksomhed at aktivt invitere, lytte til og diskutere med vores medarbejdere, der anerkender de nye udfordringer og finder muligheder for løsninger.

TOP 100 Award er blevet tildelt SMV'ere siden 1993 for fremragende innovativ styrke og fremragende innovationssucces. Professor doktor Nikolaus Franke har været videnskabelig direktør siden 2002 og er ligeledes grundlægger og bestyrelsesmedlem i Institut for Entreprenørskab og Innovation ved Wiens Universitet for Økonomi og Erhvervsøkonomi og er gæsteforsker ved Massachusetts Teknologiske Institut (MIT).

Med 18 forskningspriser og mere end 200 publikationer er han en førende international innovationsforsker. TOP 100 Award præsenteres af videnskabsjournalist og tv-vært Ranga Yogeshwar. Projektpartnerne er forskningsinstituttet Fraunhofer Society for Promotion of Applied Research, den tyske sammenslutning for små og mellemstore virksomheder BVMW Samt tidsskriftet ' Manager' bidrager som mediepartner.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

1/9 2017

Mest læste


Seneste nyheder