jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

EUC Lillebælt får donation til førstehjælp

EUC Lillebælt får donation til førstehjælp

Trygfonden giver 120.000 til erhvervsskolen, som dermed får opfyldt et længe ventet ønske om at få opgraderet det udstyr, der bruges på skolens førstehjælpskurser.

EUC Lillebælt er en moderne erhvervsskole, som har et konstant ønske om at være på forkant med udviklingen og altid at tilbyde kvalitativ undervisning.

Det betyder, at både medarbejdere og udstyr hele tiden skal opkvalificeres, og donationen på 120.000 kr. fra TrygFonden gør nu skolen i stand til et længe ønsket løft af førstehjælpsudstyret.

Førstehjælp indgår i mange af EUCs undervisningsområder på tværs af alle de forskellige uddannelser og kurser, skolen tilbyder

Derfor er der stor glæde på skolen i Fredericia over donationen, som udover at betale for  nyt og moderne udstyr, også er med til at udbrede kendskabet til bl.a. hjertestartere og brugen af dem.

Donationen overrækkes officielt fredag d. 24. februar 2017 kl. 10.00 på EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 Fredericia, og ud over repræsentanter fra EUC Lillebælt vil også TrygFonden være repræsenteret.

-lipe

Læs mere om uddannelse

16/2 2017