jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Musikvideo om jobs i transportbranchen hitter på nettet

Musikvideo om jobs i transportbranchen hitter på nettet

'Jeg leverer varen' hedder videoen, som med humor og rapmusik skal få unge til at tage en uddannelse i transport og logistikbranchen. Sangen er vist mere end 2,3 mio. gange og er kommet på verdens to største streamingtjenester Spotify og TIDAL.

Den store succes vækker begejstring hos 3F, Dansk Industri og Dansk Erhverv, der står bag musikvideoen som en del af image- og rekrutteringskampagnen 'Job i Transport.

Se den her:

Videoen følger efter tre øvrige kampagnefilm, som har kørt på Facebook og YouTube i efteråret. Ambitionen med disse film har været at vise 'mennesket bag rattet' for blandt andet at gøre op med nogle af de fordomme, der hersker om branchen.

Filmene, som portrætterer de tre unge chauffører Pierre, Vibeke og Osman, er samlet blevet vist online 1,4 mio. gange.

Næste skridt i kampagnen er et målrettet arbejde 'bag facaden' med etableringen af Transportens Rekrutteringsalliance. Alliancen består af de fire mest centrale parter, når det handler om rekruttering til godstransportbranchen: Virksomheder, fagbevægelse, jobcentre og uddannelsesinstitutioner. Idéen er at skabe samarbejde på tværs og søsætte nye pilotprojekter for rekruttering over hele landet. De første møder i alliancen er allerede afholdt på Sjælland, Fyn og i Jylland.

-lipe

Læs mere om uddannelse

23/5 2017