DAN-doors’ indkøbschef fejrer 10-års jubilæum

DAN-doors’ indkøbschef fejrer 10-års jubilæum

I 10 år har Peter Benner stået i front for DAN-doors’ indkøb og lager, og det blev mandag d. 10. juni fejret med kage og højt humør

Peter er en af DAN-doors’ nøglemedarbejdere.

Han har formet virksomhedens strategier for indkøb og lager, og hans forståelse for markedet har haft stor betydning for, at DAN-doors har kunnet fastholde leveringsstabilitet – også i turbulente perioder, hvor udefra kommende faktorer har påvirket leveringskæden i hele verden.

Stor leveringspræcision
For DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, er det en stor styrke at have en medarbejder som Peter Benner til at forhandle aftaler med leverandørerne:

- En af DAN-doors' styrker er vores evne til at levere specialproducerede løsninger med relativ kort leveringstid, og det kræver, at vi arbejder strategisk med vores lagerbeholdning.

- Her er det en kæmpe fordel at have en indkøbschef, som er så vellidt hos leverandørerne, som Peter er.

- Han er en utrolig venlig og tillidsskabende person, og hans gode relationer til vores leverandører, kombineret med hans skarpe analytiske sans og evne til at forudse markedsændringer har gjort det muligt for os altid at være leveringsdygtige til konkurrencedygtige priser, siger han.

Peter ’Langstrømpe’
Som kollega er Peter kendt for sit gode humør og altid positive indstilling. Han træder ind ad døren med et smil og er altid klar til en venskabelig snak om alt mellem himmel og jord.  

Peter er i DAN-doors kendt for at være lidt som Pippi Langstrømpe. Han finder løsninger, hvor andre giver op, og han har et personligt princip om, at alt kan lade sig gøre.

Han kaster sig gerne ud i ting, han ikke har prøvet før, og han ved ikke noget bedre, end når folk siger, at noget ikke kan lade sig gøre – det tolker han bare som en udfordring, der skal løses. 

-hawin

12/6 2024