Kendt ansigt er ny montageleder ved DAN-doorsHer er det John Sørensen (tv.), som byder Daniel Petersen velkommen til stillingen som montageleder hos DAN-doors.

Kendt ansigt er ny montageleder ved DAN-doors

Daniel Petersen er ny montageleder hos DAN-doors. Han overtager titlen efter John Sørensen, som har været montageleder siden 2012

Daniel Petersen er ikke et nyt ansigt i DAN-doors, for han har de sidste 15 år været en del af DAN-doors’ montageteam med primært virke i den sydlige del af Jylland.

Når han fremover har ansvaret for planlægningen af montage- og serviceopgaver i Danmark, er det med udgangspunkt i en stor viden om og erfaring med DAN-doors’ løsninger og processer, og den erfaring er et vigtigt kort i rollen som montageleder.

- Jeg føler, jeg har et godt udgangspunkt for at overtage rollen som montageleder. I løbet af de 15 år, jeg har været ved DAN-doors, har jeg fået masser af erfaring med, hvad det kræver, og hvor lang tid, det tager at montere og servicere vores løsninger, siger Daniel Petersen.

Han fortsætter:

- Jeg kan mærke, at det er erfaring, som jeg trækker på, når jeg skal planlægge og koordinere montageopgaverne - og hvis jeg er i tvivl, er jeg så heldig, at John Sørensen ikke er længere væk, end at han kan give sit besyv med, smiler han.

Efter et par måneders overdragelse har Daniel nu officielt overtaget posten som montageleder helt, og John Sørensen er helt tryg ved at give stafetten videre.

- I de 15 år, jeg har arbejdet sammen med Daniel, har han altid været grundig og meget pligtopfyldende. Han har den der nysgerrighed, som gør, at han sætter sig ind i alle detaljer, og han stopper ikke, før der er styr på tingene, forklarer John Sørensen.

Ny titel og nye opgaver
Selv om John Sørensen er stoppet som montageleder,  har han takket ja til at fortsætte som konsulent hos DAN-doors. 

John Sørensen har været ved DAN-doors siden 2002, og han har en kæmpe viden om dørbranchen generelt og om DAN-doors’ løsninger i særdeleshed.

Hans mange års erfaring gør, at han kender alle de udfordringer, som kunderne kan have – og ved, hvordan man løser dem' lyder det i en kommentar fra DAN-doors.

-hawin

29/8 2023