Ny port beskytter mod indbrud  Tektra forhandler producenten Efaflex’ forstærkede hurtigport, Efaprotect, som skaber sikring af høj kvalitet i industri-, lager- og logistikbygninger.

Ny port beskytter mod indbrud

Hvert år forårsager indbrud store skader for flere millioner kroner i industrien. Tektra fører portene, som styrker forsvaret mod indbrud

Indbrud og hærværk på institutioner og virksomheder forårsager hvert år store tab og forsinkelser. Virksomheder kan imidlertid beskytte sig effektivt mod indbrud og tyveri ved at gøre det vanskeligere for gerningsmændene at udføre deres arbejde.

Det er kendsgerninger, som portleverandøren, Tektra, har gjort alvor af at byde ind med løsninger til.

Med den nye serie af de forstærkede hurtigporte, Efaprotect, fra producenten Efaflex kan virksomheder nemlig effektivt beskytte sig mod uønsket besøg.

Efaprotect er udviklet for at give maksimal beskyttelse. Hvad enten formålet er at beskytte bygningen, virksomhedens værdier eller medarbejderne.

Verdens bedste sikkerhed
Den nye serie Efaprotect kombinerer hurtigportens fart med forstærkede låsemekanismer. Porten er meget modstandsdygtig og sørger for maksimal beskyttelse mod indbrud, røveri og hærværk.

Efaflex’ danske forhandler, Tektra, er da også begejstret for at kunne præsentere produktet. Direktør Claus Søndergaard har en klar forventning til, at portene kan være med til at øge sikkerheden på danske arbejdspladser.

- Med Efaprotect tilbyder vi nu det, som vurderes til at være verden sikreste hurtigport. Hvis man ønsker at sikre de svage adgangspunkter i sin bygning, er forstærkningen af porten et oplagt sted at starte.

- Det kan være porte til lageret, ved varemodtagelsen eller de indvendige porte, som adskiller bygningen i sektioner. Serien er den rigtige løsning til ethvert sikkerhedskrav, siger han.

Efaprotect-portene er certificeret i sikkerhedsstandard med modstandsklassificeringerne RC 4, RC 3 og RC 2 i henhold til DIN/TS 18194:2020.

Vedligeholdelsen er minimal for Efaprotect-porten. Det reducerer nedetiden og skaber gode forudsætninger for optimalt logistikflow. 

Specielt porten EFA-SST Secure er certificeret i henhold til modstandsklasse 4 (RC 4) og anses, ifølge Claus Søndergaard, for at være den sikreste højhastighedsport i verden.

Turbofart og robusthed
Automatiske låsemekanismer i begge sider låser porten sikkert hver eneste gang, den lukkes. Værdifuldt gods og højkvalitetsvarer er dermed særdeles godt beskyttet. Blandt andet takket være den ekstremt robuste konstruktion og et drev med forstærkede hængselkæder.

Ud over at porten er forstærket, har den en åbningshastighed på ca. 1,0 meter pr. sekund, mens den lukker med ca. 0,6 meter pr. sekund.

En virksomhed sikrer dermed produktionen og sine værdier så meget som muligt, uden at skulle give afkald på fordelene med en skarp hastighed.

Desuden mindsker portens effektive åbne- og lukkehastigheder risikoen for, at uautoriserede personer kan komme ind i bygningen.

- Der er rigtig mange fordele med Efaprotec. Kvaliteten af porten er gennemtestet, hvilket endvidere minimerer vedligeholdelsen af den. Da mange virksomheder åbner og lukker deres ydre porte mange gange i løbet af en arbejdsdag, er det en afgørende fordel for vores kunder, at portene ikke skal tages ud af drift, siger Claus Søndergaard.

Kom hurtigt i gang
Efaflex har været på det danske marked i mange år og forhandles udelukkende af Tektra.

- Efaflex er specialister i at producere porte til særlige behov. Kombineret med Tektras erfaring i tilretning af portene skaber vi løsninger til kundernes specifikke behov.

- Drejer det sig om store porthuller eller lavtloftede bygninger, sørger vi for de perfekte løsninger. Samtidig er leveringstiderne meget attraktive, hvilket betyder, at vi lever op til selv ret stramme deadlines, lyder det fra Claus Søndergaard.

Han tilføjer:

- Da vi har et stort netværk af montører over hele Danmark, bliver montagen hurtigt overstået. Dermed er processen fra bestilling til ibrugtagelse meget kort.

-hawin

 

 

 

 

Vedligeholdelsen er minimal for Efaprotect-porten. Det reducerer nedetiden og skaber gode forudsætninger for optimalt logistikflow.

 

31/10 2023