Bring tilbyder returnering af pakker i Nærboks

Bring tilbyder returnering af pakker i Nærboks

De kunder, som får leveret pakker til en af de ca. 200 Nærbokse i landet, kan nu returnere pakkerne samme sted. Som den første pakkedistributør i Danmark tilbyder Bring fremover sine kunder den efterspurgte service

En af de største udfordringer for danskerne, når de handler på nettet, er når varen skal sendes retur eller ombyttes. Mange danskere oplever returprocessen som ulogisk og besværlig, og ofte må man tage længere væk for at indlevere pakken i en pakkeshop, hvilket tærer på kundetilfredsheden.

Nu kan danskerne returnere deres pakker enkelt og mere effektivt med Bring via samme Nærboks som de har hentet pakken i.

Løsningen er et resultat af et strategisk samarbejde mellem Bring og Nordic Infrastructure, der blandt andet er stiftet af SwipBox og står bag Nærboks, og giver nu danskerne mulighed for at bestille og indlevere deres returpakke via Nærboks, som ikke tidligere har været muligt.

- Retur er en vigtig del af købsoplevelsen når danskerne handler på nettet. Ofte ser vi, at hvis ikke returdelen opleves som smidig og god, er danskerne mere tilbøjelige til at handle i en anden netbutik næste gang. Derfor er vi utrolig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder og slutmodtagere en forbedret og mere gennemskuelig returproces. Vi har fjernet mange af de friktioner, som hindrer forbrugerne i at returnere selvom de egentligt har intentionen, og i stedet skabt en returløsning der forbedrer hele kundeoplevelsen, fortæller Per Buus, Direktør for E-handel og Logistik, Bring i Danmark

Passer varen ikke eller levede varen ikke op til forventningerne? Bestilles returnering direkte i Nærboks app’en, hvorefter pakken indleveres i den valgte Nærboks inden for 24 timer. Nærboks placering tæt på boligområder og adgang 24/7, gør det muligt at returnere lige når det passer danskerne.

- Returlogistik er altid en naturlig og integreret del af vores tjenesteudvikling. Ved at tilføje retur fra Nærboks, kan vi tilbyde vores kunder en længe efterspurgt 360 graders løsning, der også styrker efterkøbsoplevelse for slutmodtageren. Lige nu arbejder vi på at gøre det muligt, at returnere fra Nærboks med vores pakkekode, hvilket sparer returlabelen og gør processen endnu mere gnidningsfri for både netbutik og slutmodtager, fortæller Jens Lauge, Forretningsudvikler i Division E-handel og Logistik, Bring i Danmark

En efterspurgt løsning
- Endelig! Vi og vores mange tusinde daglige brugere af Nærboks har længe set frem til, at den første distributør udvider med returløsningen. Den er meget efterspurgt, og Bring bliver dermed first mover med servicen til det største danske netværk af pakkebokse. Helt enkelt får pakkemodtagerne nu mulighed for at returnere deres pakker fra Nærboks, fortæller Lars Simonsen, CEO Nordic Infrastructure der står bag Nærboks.

Bring er den første pakkedistributør, der nu kan tilbyde returnering fra en Nærboks, på sigt, bliver det også muligt for andre pakkedistributører at tilbyde returnering fra en Nærboks.
Bring er i dag koblet til ca. 200 Nærbokse og tilgængelige bokse vises automatisk for kunden, når der bestilles returnering.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

14/4 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.