DFDS udvider sin kølelogistik i Nordeuropa

DFDS udvider sin kølelogistik i Nordeuropa

DFDS har indgået en aftale om at købe HSF Logistics Group. Virksomheden er en af Europas førende leverandører af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter

HSF Logistics Group har fire brands med HSF Logistics som et af de førende brands i Holland, Tyskland og Storbritannien. N&K Spedition og Skive Køletransport er brands på markedet i Danmark og Skandinavien, og de udgør tilsammen ca. halvdelen af koncernens omsætning. Eurofresh er et brand med fokus på det tyske marked.

- Jeg er meget glad for købet af HSF Logistics Group. Det udvider vores tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter betydeligt og giver god mulighed for vækst, siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

Købet er et led i DFDS' WIN23-strategi, der blandt andet sigter på at øge tilbuddene til logistikkunder med behov for transport af kølevarer.

Når HSF Logistics Group bliver integreret i DFDS, åbner det døren til mange nye kunder indenfor fødevareindustrien og skaber mulighed for vækst samt tilføjer volumen til DFDS' færge netværk.

Afslutningen af transaktionen forventes at finde sted om ca. tre måneder med forbehold for myndighedsgodkendelse og gennemførelse af medarbejder-konsultationer, men DFDS og HSF Logistics Group går allerede nu i gang med at forberede integrationen, sideløbende med at holde begge forretninger kørende som normalt.

- Som en del af familien, der grundlagde HSF Logistics for næsten hundrede år siden i 1923, glæder jeg mig over at blive en del af DFDS-familien. Sammen kan vi udvikle forretningen til gavn for alle vores kunder og vores mange loyale, dedikerede medarbejdere, siger Simon Frederiks, storaktionær i HSF Logistics Group.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

27/1 2021

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.