Havnekonference om vækst og arbejdspladser

Havnekonference om vækst og arbejdspladser

Danske Shipping- og Havnevirksomheder, Danske Havne og Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer til årets havnekonference. Det sker i Pakhuset på Kolding Havn onsdag den 27. oktober under temaet investeringer

-Investeringer er grundlaget for alle aktiviteter, for vækst og arbejdspladser, siger direktør for Danske Havne, Tine Kirk.

-Det gælder ikke mindst på havne, hvor både havne og havnevirksomheder typisk er afhængige af meget store investeringer. Det betyder også, at havnebranchen er særligt afhængig af de langsigtede rammevilkår. Og når det samtidig er svært at navigere i den kortsigtede økonomiske udvikling, så bliver det rigtig udfordrende.

Derfor vil årets havnekonference sætte fokus på investeringer.

-Vi vil forsøge at skabe et overblik over både de kortsigtede og de langsigtede rammer for investeringerne. Jo bedre vi som branche er til at tale om udfordringerne, jo bedre kan vi også forholde os til dem i den enkelte havn eller virksomhed, siger Jakob Svane, sekretariatschef for Danske Shipping- og Havnevirksomheder. 

Jakob Svane fortsætter:
-Det glæder mig derfor særligt meget, at konferencen skal finde sted i Pakhuset på Kolding Havn, hvor vi er helt tæt på havnevirksomheder med store investeringer, og hvor rammevilkårene er særligt udfordrede på grund af kommunens ønsker om byudvikling af havnen.

Læs mere om program og tilmelding

-lipe

Læs mere om havne

27/9 2021