jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Molslinjen forbedrer vilkårene for vognmænd

Molslinjen forbedrer vilkårene for vognmænd

Der flyttes mere og mere gods mellem landsdelene, og Molslinjen kommer nu fragtfolkene i møde med lavere priser og øget kapacitet på rejsen mellem Aarhus og Odden

Det er altid surt at sidde i kø på motorvejen. Men det er specielt surt for fragt- og flyttefolk, der har aftaler med kunder om at være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

Og mens fragtfolkenes daglige kamp med bilkøerne i Jylland og over Fyn har fået fragtpriserne til at stige, har Molslinjen sænket priserne og gjort det nemt og hurtigt at bestille plads på færgen.

- Vi har sænket prisen på lastbiler, og så har vi gjort det enkelt at komme med. Bestilling på hjemmeside og på Molslinjens app gøres på ingen tid. Samtidig kan alle billetter ændres eller refunderes. Vognmanden får dermed et billigt og fleksibelt alternativ til køerne på E45, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Siden 2015 har Molslinjen oplevet en 30 procents stigning i antallet af forvogne på op til 12 meter. Og nu får vognmændene endnu bedre mulighed for at få fragten frem til tiden. Efter 13.000 sømil eller 25.000 kilometer hjem fra Tasmanien er Molslinjens nyeste superfærge, Express 3, nemlig fra 1. juni på plads i Aarhus.

- Dermed åbner vi et tredje fragtspor. Det giver os mulighed for at tilbyde helt op til 30 daglige afgange mellem Aarhus og Odden, siger Jesper Skovgaard.

Vognmænd sparer lige som alle andre bilister lige omkring 200 kilometers kørsel ved at vælge pausen fra vejen og tage færgen mellem Odden og Aarhus. Vognmænd spiser desuden til halv pris om bord på Molslinjen.

-hawin

Læs mere om havne

30/5 2017