Nyt domicilbyggeri, nytænkning og nominering

Nyt domicilbyggeri, nytænkning og nominering

Gennemtænkt og effektivt domicilbyggeri fra Dansk Halbyggeri er medvirkende til, at Gørløse Autoimport i Slangerup er nomineret i Auto Awards 2018 til prisen Årets Auto-Genbruger

Gørløse Autoimport er nomineret i Auto Awards 2018 og indstillet til prisen: Årets Auto-Genbruger, der vurderes ud fra flere kriterier, men hvor en miljørigtig profil og evnen til at tænke nyt og omstille sig, er vigtige faktorer i bedømmelsen. Dansk Halbyggeri har bygget virksomhedens nye firmadomicil beliggende i Slangerup, der blev indviet sidste år.

Mercedes, Mercedes og atter Mercedes. Dette er mottoet hos Gørløse Autoimport, der kun beskæftiger sig med Mercedes-Benz. Virksomhedens nye domicilbyggeri består af flere lager- og industrihaller og samler i dag de fleste af Mercedes-specialistens aktiviteter på én adresse.

Det færdige byggeri stod klar for godt et år side. Indretningen i hallerne er velovervejet og præcist tilpasset de særlige krav og behov i bil-autobranchen. Dansk Halbyggeri er specialister indenfor byggeri til erhverv og industri og har tidligere opført flere bilhuse og autoværksteder.

De nye lager- og industrihaller på ca. 4000 kvadratmeter rummer reservedelsafdelingen med import, eksport og salg af brugte reservedele og autogenbrug, der omfatter miljøbehandling og demontering af bilerne.

Virksomheden har i mere end 20 år importeret skadede Mercedes biler fra Tyskland og ophugget dem i Danmark. Delene fra de adskilte biler kategoriseres og fotograferes, hvorefter de præsenteres i et web-reservedelskatalog.

- Vi har allerede et af Europas mest miljørigtige autogenbrug, men vi tager den et skridt videre. Vi tænker også på den optiske miljøforurening og med de nye store haller er der ikke længere nogen væsentlig udendørs oplagring af biler, der kan stå og skæmme omgivelserne, ligesom skrotbilerne ved rigtig opbevaring heller ikke belaster miljøet, siger ejer og direktør Flemming Thingmand Henriksen.

Auto Awards har det formål, at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil-autobranchen i Danmark, der udgør en synlig forskel og sætter høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen.

Bil-autobranchen forandrer sig med stor hast og i takt med både den teknologiske udvikling samt det øgede samfundsmæssige fokus på miljømæssige hensyn. Derfor er det nødvendigt med løbende evalueringer og nytænkning.

At flytte et autogenbrug er ikke kun enestående i den danske autobranche. Flytningen og nybyggeriet har givet Gørløse Autoimport optimale betingelser for at indrette de nye lagerhaller og værkstedshaller både logistisk og miljømæssigt optimalt, således at der også opnås en effektivisering af driften ved at spare tid, besvær og brændstof. 

-hawin

 

 

 

16/11 2018