DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, er fyldt 60 år

DAN-doors' produktionschef, Kim Jensen, er fyldt 60 år

Produktionschef, Supply Chain Manager, udviklingschef, dørspecialist. Ja, Dan-doors' medarbejder Kim Jensen har mange betegnelser, og nu er han fyldt 60

Kim har været et af de faste holdepunkt i DAN-doors' produktionsafdeling de sidste 11 år og har på den led været en del af DAN-doors i en god femtedel af sit liv.

Som produktionschef har han ansvar for alle processer mellem produktudvikling og montage, og Kim Jensen er en vigtig del af DAN-doors’ maskineri.

Han har haft succes med at skabe et godt arbejdsmiljø med frie rammer, hvilket belønnes af et team, som sørger for, at planlægning, koordinering, produktion, forsendelse og montage glider smidigt og effektivt.

Samtidig er han en vigtig del af DAN-doors’ produktudvikling, og han har været drivkraft i udviklingen af flere løsninger, som er udsprunget af specifikke ønsker fra virksomhedens kunder.

Bare de senere år er DAN-doors kommet med flere nye løsninger - herunder en højisoleret High Speed port, der forbedrer præmisserne for at spare energi markant, og røgventilation, som forbedrer sikkerheden i tilfælde af brand ved at lede røgen væk.

For at kunne komme fra idé til færdigt salgsklart produkt, er der lang vej med beregninger, udvikling, tests, godkendelser og lovgivning, og Kim Jensen er både visionær og  handlekraftig og får tingene til at ske. 

-hawin

24/1 2023