jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Novoferm lancerer ny serie  af industrielle ledhejseporteUden at gå på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten lancerer Novoferm en ny serie af industrielle ledhejseporte, som giver en langt bedre isoleringsevne end traditionelle ledhejseporte.

Novoferm lancerer ny serie af industrielle ledhejseporte

Den nye serie af industrielle ledhejseporte fra Novoferm giver en langt bedre isoleringsevne end de traditionelle ledhejseporte.

Opskummede sektioner med brudt kuldebro sikrer en uhørt lav u-værdi, som imødekommer de skærpede energikrav til byggerier – uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Det nye program af ledhejseporte fra Novoferm er kendetegnet ved en isoleringsevne, der ligger helt i top. Novoferm Thermo60 består af 60 millimeter tykke, opskummede sektioner i stål i en standard-sektionshøjde på 610 millimeter.

Sektionstykkelsen på 60 millimeter giver sammen med den termisk brudte kuldebro en optimal isoleringsevne: En port på 5 fem gange fem meter opnår på den måde en u-værdi på kun 0,77 W/m2K.

Den nye generation af ledhejseporte lever dermed fuldt ud op til de skærpede krav om lavt energiforbrug i byggerier og er med sin høje standard trendsættende for fremtidens ledhejseporte.

Prima isolering – også i vinduessektioner

- De nye ledhejseporte har tykkere sektioner og isolerer væsentligt bedre uden på nogen måde at gå på kompromis med funktionaliteten.

- Den høje isoleringsgrad nedsætter ikke hastigheden og sætter heller ingen begrænsninger på mulighederne for valg af gangdørsløsning, vinduessektioner, portautomatik eller hvad der nu er behov for for at sikre en effektiv og driftssikker løsning, fortæller Anders Majland, Managing Director i Novoferm Danmark ApS.

Thermo60 kan eksempelvis kombineres med NovoLux-aluramme-sektioner i hele portens bredde, så man får udsyn og gennemsyn uden at nedsætte portens isoleringsevne nævneværdigt.

NovoLux60 har nemlig ligesom Thermo60 en sektionstykkelse på 60 mm og er ligeledes med termisk brudt kuldebro i aluminiumsprofilen. Det sikrer, at også porte med stort lysindfald opnår en førsteklasses isoleringsevne. NovoLux Thermo60 leveres som standard med tre-lags fyldning enten som standard akryl eller ridsefast overflade.

Bredt udvalg af betjeningsudstyr og farver

El-betjente ledhejseporte leveres med det samme, velkendte automatiksystem som Novoferms almindelige Thermo45 ledhejseporte, og der er et stort udvalg af betjeningsudstyr.

Ud over diverse trykknapbokse, fjernbetjeninger og trækkontakter kan man blandt andet vælge automatisk åbning med radar eller med en induktionssløjfe i gulvet.

I såvel Thermo60 som NovoLux60 har man desuden mulighed for at integrere en gangdør med lavt dørtrin til at lette personpassagen gennem porten.

Novoferm Thermo60 fremstilles i størrelser på op til otte meter i bredden og seks meter i højden og kommer i et nyt, microline-design udvendigt. Porten fås i følgende standardfarver: RAL3000, RAL5010, RAL6009, RAL7005, RAL7016, RAL8014, RAL9002, RAL9006, RAL9007 og RAL9010 – og den kan også fremstilles i andre farver mod et mindre tillæg. Indvendigt leveres porten altid i RAL9002.

Den nye generation af ledhejseporte fra Novoferm imødekommer alle gældende normer og standarder, herunder EN13241-1.

-hawin

 

Uden at gå på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten lancerer Novoferm en ny serie af industrielle ledhejseporte, som giver en langt bedre isoleringsevne end traditionelle ledhejseporte.

 

Læs mere om porte

6/10 2015