Container Centralen forbedrer designet af metalhylde

Markedsundersøgelser blandt kunderne har afgjort det nye design af CC Solid

CC Solid er den nye metalhylde til CC Container-systemet. Hylden vil have et forbedret design, hvor krogene er placeret på hyldens lange side.

Det betyder en ændret placering af krogene i forhold til det oprindelige design af CC Solid. Ændringen kommer efter omfattende markedsundersøgelser blandt kunderne i gartneribranchen.

Det oprindelige design havde krogene placeret på hyldens korte side for at have een 
type hylde for hver container, hvilket kunne stabling, tælling og sortering af hylderne. Men undersøgelsen blandt kunder og andre på markedet viste imidlertid at den foretrukne løsning var, at krogene på CC Solid anbringes på hyldens langside. CC har derfor besluttet at ændre designet.

Når krogene placeres på hyldens lange side, betyder det, at CC-containeren tilsyneladende fungerer langt bedre for alle, der anvender den - producenter, eksportører og detailhandlere.

Beslutning om implementeringsløsning for CC Solid
Markedsundersøgelserne om den foretrukne model for implementeringen af CC Solid er stadig ikke afsluttet. I slutningen af marts vil CC vælge et af to implementeringsscenarier:

Enten vil metalhylderne med tiden erstatte de nuværende træhylder på markedet, eller de vil blive anvendt sammen med træhylderne.

Læs mere om transportemballage

3/2 2017