ncnielsen
ncnielsen

 

Dobbelt-kvartpalleløfter fra Logitrans

Dobbelt-kvartpalleløfter fra Logitrans

Ny kvartpalleløfter gør det muligt at håndtere to kvartpaller på samme tid - og tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på Euro-pallen – nemt og ubesværet

Den danske producent af materialehåndteringsudstyr, Logitrans, præsenterer nu en ny og unik kvartpalleløfter med en kapacitet på 200 kilo.

På grund af den ene lange gaffel er det muligt for at håndtere to kvartpaller på samme tid. Dette gør arbejdet mere effektivt og øger produktiviteten.

En anden egenskab er, at den løser udfordringerne med at tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på Euro-pallen. Det er den situation, hvor man normalt bliver nødt til at flytte Euro-pallen for at kunne tage kvartpallen fra den anden side. Løsningen optimerer workflow'et.

- Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter, DLQ200, er et uundværligt og meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en EUR-palle - og transportere dem til det ønskede sted i for eksempel supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

DLQ200 er meget manøvredygtig og kan bruges overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb. Hjulene giver en behagelig og lydløs kørsel – og skåner de fine gulve og fliser på arbejdspladserne.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

25/11 2020

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.